To je to što me zanima!

Napokon ćemo i prvi Red Dead Redemption igrati na računalu

Sony i Rockstar su obećali kako će originalni Red Dead Redemption stići na PlayStation Now servis što znači da ćemo ga napokon moći zaigrati na PC-u!
Vidi originalni članak

Sony PlayStation je najavio novo partnerstvo s Rockstarom koje mu osigurava prava na ekskluzivan sadržaj za nadolazeći Red Dead Redemption 2.

Osim što smo saznali kako je prvi trailer za RDR2 kojeg smo jučer vidjeli snimljen na PlayStation 4 konzoli, Sony i Rockstar su obećali kako će originalni Red Dead Redemption stići na PlayStation Now servis što znači da ćemo ga napokon moći zaigrati na PC-u!

Uz to, PlayStation 4 igrači će imati pristup ograničenim online ekskluzivama u obliku DLC-ova. Drugim riječima, neće se raditi o apsolutnim ekskluzivama koje nikada neće stići na Xbox One (i možda PC) već o privremenim DLC-ovima vezanim za online sadržaj igre.

Više informacija donosi IGN Adria.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • SickFluf 22.10.2016.

    Playstation Now- online servis za strimanje video igara za one koji nisu upoznati. Tako da ljudi ne misle da je stvarno RDD dosao na PC. Treba vam Dualshock joystick i preplata na Playstation Now. I neka solidna internet brzina naravno, jer se sve igre strimaju u 720p.

Komentiraj...
Vidi sve komentare