To je to što me zanima!

Napokon se zna kad bi novi iPhone trebao stići u Hrvatsku

Apple će tri nova iPhonea predstaviti 12. rujna, a u prodaju bi trebali krenuti 10 dana kasnije. Sudeći po prošloj godini, telefon u Hrvatskoj možemo očekivati već 29. rujna
Vidi originalni članak

Apple bi ove godine trebao uz dva nadograđena iPhonea predstaviti i treći iPhone 8 s potpuno novim dizajnom, a kako je Wall Street Journal objavio, telefone će prvi put službeno predstaviti 12. rujna. 

Očekuje se da će ovo biti i prvo predstavljanje njihovih uređaja u 'svemirskom brodu', odnosno novom sjedištu koje su izgradili u Cupertinu. Navodi se i da bi telefoni trebali u prodaju krenuti 22. rujna. Ako je suditi po prošloj godini, tjedan kasnije bi trebali telefon imati i u Hrvatskoj. 

Dok će iPhone 7S i 7S Plus biti poboljšane verzije lanjskih uređaja, iPhone 8 će dobiti OLED ekran koji će zauzeti gotovo cijeli prednji dio, kao kod Galaxyja S8 ili LG G6. A ovaj bi model uz sve novitete trebao donijeti i visoku cijenu - od 1000 dolara. 

Naravno, kao i svake godine, očekuje se da će Apple predstaviti novi sat ili paple TV uređaj. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • sprangija 03.09.2017.

    Koga briga,totalno su fulali dizajn izgleda kao baby phone

  • pravedno-po-svima 01.09.2017.

    Samo jedan je smartphone(IPHONE) sve ostalo su telefoni(ŠTEKAVCI)

  • Čavoglavi Hrvat 29.08.2017.

    Zasto Hrvati toliko pljuju po iphone-u? Dobro pljuju manje vise po svemu, ali ovaj mobitel im je kao djavao mrzak iz nekog razloga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare