To je to što me zanima!

'Naš televizor može detektirati sportski signal te se automatski prebaciti na sportski način rada'

Hisense je predstavio liniju službenih proizvoda Svjetskog nogometnog prvenstva. Ističu televizor s tehnološkim inovacijama
Vidi originalni članak

Tvrtka Hisense u Zagrebu je predstavila medijima liniju službenih proizvoda Svjetskog nogometnog prvenstva. Pored hladnjaka i klima uređaja predstavili su i televizor Hisense U7H koji, kažu, ima posebne značajke.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Televizor detektira sportski signal i automatski se prebacuje na sportski način rada, koji poboljšava svjetlinu, kontrast, boju i oštrinu - objasnio je Patrik Primorac, regionalni voditelj programa televizora.

U7H televizor inače ima podršku za Dolby Vision HDR i Dolby Atmos zvuk te 120 Hz osvježenje slike i Google TV sustav. Dolazi u dijagonalama od 55 do 75 inča.

Prezentirali su i nove hladnjake kojima je, kažu, cilj poboljšati svakodnevno životno iskustvo.

- Sada hranu možete staviti na koju policu želite, a temperatura je ista u cijelom odjeljku hladnjaka - kazala je Stella Nišević, regionalni voditelj marketinga.

Novitet u Hisense asortimanu su i klima uređaji. 

- Oni osiguravaju savršenu cirkulaciju zraka, ali mogu i sami odrediti i postići najugodniju temperaturu za prostoriju pomoću Smart načina rada - zaključuje.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Adisibio 23.11.2022.

    Pa da mi usred pornića prebaci na Luku Modrića

Komentiraj...
Vidi sve komentare