To je to što me zanima!

Neodlučni Musk napokon je prelomio: 'Kupit ću Twitter!'

Kako vijest dolazi u vrijeme pravnog obračuna dvije strane, stručnjaci tvrde kako je ovo pametna odluka
Vidi originalni članak

Već mjesecima traje saga između Twittera i milijardera Elona Muska. Biznismen je za društvenu mrežu prvobitno ponudio 44 milijarde dolara, što je konzorcij prihvatio da bi on kasnije odustao uz obrazloženje da je tvrtka prekršila svoje obveze lažnim predstavljanjem broja neželjene pošte i lažnih računa na platformi

Nakon toga, Twitter je podnio tužbu protiv Muska, optužujući pritom ga da odbija poštovati svoje obveze prema ugovoru. Musk je podnio protutužbu u koju je uključio i navodnog zviždača, bivšeg šefa sigurnosti Twittera, Peitera "Mudgea" Zatka.

KREMLJ: 'Pozdravljamo prijedlog Muska za mir koji Ukrajina kritizira'

Međutim, čini se kako se Musk ipak predomislio. U najnovijim izvješćima, Musk je odlučio kako ipak želi kupiti Twitter po izvornoj cijeni od 54,20 dolara po dionici, piše Fox Business.

Kako vijest dolazi u vrijeme pravnog obračuna dvije strane, stručnjaci tvrde kako je ovo pametna odluka.

- Biti prisiljen sklopiti posao nakon duge i ružne sudske bitke u Delawareu nije idealan scenarij i umjesto toga ovakva će odluka spasiti Elona Muska brojnih glavobolja - napisao je Wedbushov analitičar Daniel Ives.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 09.10.2022.

    Čovjek od nepovjerenja katastrofa, prvo će kupiti pa neće, pa pomaže Ukrajni sada neki dan izjavi da je Krim bio dio Rusije, sad jedno pa drugo neka se dogovori prvo sam sa sobom šta želi, ima zlatna " Prije stavljanja jezika u pogon prvo uključi mozak .

  • Porezna Uprava 05.10.2022.

    Musk je odavno dosadan sa svojim twitterom.Koga boli k.

  • KajSiPukel 05.10.2022.

    Konacno je shvatio koliko znaci kontrola lansiranih informacija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare