To je to što me zanima!

Nissan Qashqai na testu se pokazao kao vrhunski auto

Nissanova zvijezda velik je automobil, ali testni model sa 1,6-litrenim turbo motorom u paru sa 6-stupanjskim mjenjačem spreman je za svaku podlogu
Vidi originalni članak

Nissanov super popularni model Qashqai do sada je uvijek ispunio očekivanja. Naš testni model, pogonjen 1.6-litrenim turbo motorom u paru sa 6 stupanjskim mjenjačem pretvara ovu mrcinu u okretni automobil spreman za sve podloge. Pogledajte više u priloženom videu.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Rafo 22.09.2015.

    Zašto i sprijeda nisu stavili normalan isturen odbojnik kao straga? Ovaj minijaturni prednji odbojnik ne služi ničemu jer je lakirani dio iznad maglenki i reg. pločice jednako isturen kao i donji, crni dio koji bi trebao služiti kao odbojnik. To ne bi baš ništa promijenilo u dizajnu i vizualnom dojmu (ili bi ga čak poboljšalo), a doprinijelo bi puno u smislu praktičnosti.

  • perijeleti 22.09.2015.

    Imam jednoga samo sto je moj sa opcijom +2 sto znaci sedam sjedala i motorom 2 litre. Jedino sto mogu reci da bih ga preporucio svakome.Na krivini stabilan,komforan,startan,stedljiv... super auto.

  • 22.09.2015.

    Realna potrošnja grad 11 litara otvoreno 7 litara pa i više ako treba, tko još kupuje suv od tone i pol sa benzinskim motorom

Komentiraj...
Vidi sve komentare