To je to što me zanima!

Nova velika stvar: Električni bicikl izbio milijune iz džepova

Storm je bicikl opremljen motorom snage 350 watta i velikim gumama koje jamče udobnu vožnju. S jednim punjenjem baterije može prijeći između 50 i 80 kilometara
Vidi originalni članak

Ako je suditi po vrlo uspješnoj kampanji za grupno financiranje, električni bicikl Storm mogao bi postati veliki hit. Na crowdfunding stranici Indiegogo bicikl je od 1. veljače kada je počela kampanja, zaradio čak 3,2 milijuna dolara . Time je višestruko premašen cilj od 75.000 dolara . Ljudi su doslovce poludjeli za novim konceptom bicikla za vožnju po plaži, gradu, brdima...

Storm je bicikl opremljen motorom snage 350 watta i velikim gumama koje jamče udobnu vožnju. S jednim punjenjem baterije može prijeći između 50 i 80 kilometara, a teži 25 kilograma . Ono što je potencijalne kupce zainteresiralo svakako je i cijena koja bi trebala biti ispod 600 dolara.

Iza Storma stoji surfer Storm Sondors koji se teško ozlijedio u nesreći koju je doživio. S obzirom da više nije u mogućnosti okretati pedale, Sondors je želio napraviti bicikl kojim će se moći voziti oko plaže. Nije mu to bilo teško jer iskustvo je stekao kao dizajner igračaka za McDonald's Happy Meal.

Od partnera iz Azije osigurao je dijelove za bicikl, a u njegovu stvaranju pomogao mu je Jon Hopp. Proizvod je stavio na Indiegogo i zatražio financijsku potporu za njegovu proizvodnju što mu je itekako uspjelo.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • nomen est omen_2 13.02.2015.

    Kretenizam od bajka. Pogledajte Artas ili China kitove, pola love a idu 50km/h sa sto kila!

  • Pancho 11.02.2015.

    Bicikl taman za @Rodju 101 !!! :D

  • hellbani 11.02.2015.

    jedino banana sto 350w ide 20tak km/h max ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare