To je to što me zanima!

Nove Apple glasine: Mini iPad već ove jeseni stiže u trgovine

Ostaje za čekati i vidjeti hoće li se glasine pokazati istinitima, ali nije jasno ni hoće li uređaj imati mogućnost telefoniranja, ili će funkcionirati samo kao tablet
Vidi originalni članak

Iako su iPad i iPhone bili golem uspjeh za Apple i osigurali mu vodeće tržišne pozicije, za Apple izgleda to nije dovoljno te su se navodno bacili u proizvodnju uređaja koji će upasti u kategoriju između. Križanci tableta i telefona poput Samsungova Galaxy Notea već su tu, a Apple bi svoj mini iPad navodno mogao predstaviti ove jeseni. Iako se tu radi samo o glasinama, Daily Mail prenosi kako iste navode da će iPad mini koštati između 249 i 299 dolara te da će ih isporučiti 6 milijuna u trećem kvartalu ove godine.

Ostaje za čekati i vidjeti hoće li se glasine pokazati istinitima, ali nije jasno ni hoće li uređaj imati mogućnost telefoniranja ili će funkcionirati samo kao tablet.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • zmajmun 18.04.2012.

    počeli smo tlefonirati na ciglama a evo uskoro i blokovi stižu pa kad me susjed pita "đes komšo jes to zatamnio stakla na avtu" .... "ma jok to ti je moj novi mobtel"

Komentiraj...
Vidi sve komentare