To je to što me zanima!

Novi Call of Duty dobio i ime: Službena potvrda stiže uskoro

Internetom već neko vrijeme kruže glasine da bi novi Call of Duty ponovno mogao biti smješten u sci-fi okruženje, a ovaj navodni naslov igre sada dodatno pridodaje ulje na vatru te teorije.
Vidi originalni članak

Posljednje neslužbene informacije sugeriraju kako je novi Call of Duty vrlo vjerojatno dobio ime, a nosit će naziv Call of Duty: Infinite Warfare.

Naziv novog nastavka mogao se na kratko vidjeti u praznom unosu na američkoj PlayStation trgovini za PlayStation 4, no objava je ubrzo uklonjena - ali ne i dovoljno brzo jer smo u međuvremenu uspjeli uhvatiti screenshot misteriozne igre koji možete vidjeti u nastavku.

Inače, u gaming industriji se ovih dana šuška kako će nova Call of Duty igra renomiranog studija Infinity Ward i službeno biti najavljena sljedećeg tjedna.

Osim toga, Internetom već neko vrijeme kruže glasine da bi novi Call of Duty ponovno mogao biti smješten u sci-fi okruženje, a ovaj navodni naslov igre sada dodatno pridodaje ulje na vatru te teorije.

Activision je za sada odbio komentirati bilo kakve glasine o igri.

Izvor: IGN Adria

Idi na 24sata

Komentari 27

  • RobertMrgan_1 01.05.2016.

    ma cod 2 je i dalje najbolji hahaha

  • Christian Ritter 29.04.2016.

    cekam kad ce COD vratiti u ww2

  • Bartolix 28.04.2016.

    Meni je žao što je oduvijek World at War imao problem sa hakerima.. bila je predobra igra, a zadnji dobar cod mi je bio Black Ops 2 (a i on je nemilo zezao u puno pogleda). Samo CS:GO i Team Fortress 2 :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare