To je to što me zanima!

Novi Galaxy bez Snapdragona, ali i sa zakrivljenim ekranom

Galaxy S6 trebao bi dobiti posebnu verziju sa zakrivljenim ekranom. Nije poznato hoće li se zvati Edge. Samsung je odlučio da će za S6 koristiti vlastite procesore
Vidi originalni članak

Samsungov Galaxy Note Edge koji na svom rubu ima zakrivljen ekran, ovih je dana stigao u Hrvatsku, a kao što je on posebna verzija Notea 4, tako bi i Galaxy S6 trebao dobiti posebnu verziju sa zakrivljenim ekranom. Sammobile navodi kako nije poznato kako će se zvati taj zakrivljeni S6. Navodno bi trebao imati sve funkcije kao i Edge, uz nove aplikacije  koje će se moći skinuti sa Samsungove trgovine te neke nove funkcije poput prikaza za poziv i notifikacije te prikaza određene boje za određene kontakte. 

Kako se čini, novi S6 će stići i bez Qualcommovih procesora. Bloomberg piše da su u Samsungu testirali Snapdragon 810, ali da su odlučili ipak koristiti vlastite procesore jer su se ovi navodno pregrijavali. Iz Samsunga i Qualcomma su odbili komentirati ove promjene.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • PraviKomunist 22.01.2015.

    Uvalilo mi nekakav mobitel na guranje, prvo što sam izgrebo cjeli ekran a poslje sam sjeo na njega pa je dobio i skrivljeni ekran nije to nikakva novotarija.

  • LukaTomic 22.01.2015.

    blago onome kome padne na pod , samsung fulio s5 tako i s6 propada im linija polako...

  • RegistryKiller_1 21.01.2015.

    http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy-note/samsung-galaxy-note-edge-32gb-izdavanje-r1-rate-12-x-782kn-oglas-13830037 samo 9.377kn

Komentiraj...
Vidi sve komentare