To je to što me zanima!

Novi uspjeh Hrvata: Fueloyal i PhotoMath osvojili Barcelonu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Hrvatski startupi PhotoMath i Fueloyal na 4YFN u Barceloni su osvojili prvo i drugo mjesto. Fueloyalov pametni čep pobijedio je na TechCrunchovu Meetup natjecanju
Vidi originalni članak

Hrvatska aplikacija PhotoMath nastavlja nizati svjetske uspjehe. Na startup konferenciji 4YFN (Four Years From Now) u sklopu Mobile World Congressa u Barceloni proglašeni su najboljim u kategoriji Digital Media. Na natjecanju je sudjelovalo više od 8000 ljudi.

PhotoMath je besplatna aplikacija koja omogućuje da telefonom skenirate matematički zadatak i da odmah dobijete rješenje uz opis postupka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Damir Sabol je za ICTbusiness.info rekao kako su odradili odličan posao u Barceloni, a da su nedavno izbacili i Android verziju aplikacije te da imaju više od 100.000 aktivnih kroisnika, uz više milijuna skinutih aplikacija.

Na istom natjecanju odlično je prošao i hrvatski startup Fueloyal , koji razvija pametni čep za kamione. U kategoriji 'Internet of things' osvojili su drugo mjesto čepom koji sprječava krađu goriva, a sudjelovali su i na TechCrunch Meetupu gdje su odnijeli pobjedu. Njihov čep iCap 1000 montira se jednostavno umjesto postojećeg i omogućuje da pratite koliko je goriva ušlo u spremnik. Podaci se šalju preko bežične mreže vlasniku koji može znati odmah je li netko ukrao gorivo.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Herzog(315178) 05.03.2015.

    Da imamo više Damira kojeg osobno jako dobro poznajem ne bi bilo zime u Hrvatskoj !

  • ッi シ 05.03.2015.

    bravo decki! Imam taj program otkad je izasao za android I super radi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare