To je to što me zanima!

Obnovljena Mokka X izgleda kao potpuno novi automobil

Novi model bit će predstavljen na skorašnjem salonu automobila u Ženevi. Osim promjena na vanjskom i unutarnjem dizajnu, nova Mokka dobit će i dodatak u nazivu, slovo X
Vidi originalni članak

Četiri godine nakon predstavljanja jedan od najpopularnijih malih SUV crossovera u Europi, Opel Mokka je vrlo temeljito redizajnirana. 

Osim promjena na vanjskom i unutarnjem dizajnu, nova Mokka dobit će i dodatak u nazivu, slovo X. Isto slovo označavat će i druge buduće Opelove crossover i SUV modele. Na prednjem dijelu auta promijenjeno je baš sve te se Mokka X osjetno razlikuje od prethodnika, a isto je i u unutrašnjosti koja je uređena u stilu one u novoj Astri.

Dizelski motori, kao i do sada imaju obujam od 1,6 litara i snagu od 110 do 136 KS, a novost je 1,4-litreni turbobenzinac sa 152 KS. Opel se hvali i novim AFL prednjim LED svjetlima koje nude devet različitih svjetlosnih snopova bez zasljepljivanja. Nova Mokka X na tržištu će se naći na jesen, a cijena za sada nije objavljena. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • volimpršut 11.02.2016.

    Opel je prvoklasno smeće od auta...

  • LumeniLumenko 10.02.2016.

    Da li će opel sad opet prihvatiti slogan "das auto" kao što ga je nekad imao nakon što ga je sad VW odbacio? hahahaha https://i.ytimg.com/vi/7gLFXLnY5gM/maxresdefault.jpg http://s1.cdn.autoevolution.com/images/news/opel-pokes-vw-and-das-auto-slogan-by-celebrating-the-50th-birthday-of-the-kadett-b-photo-gallery-97660_1.jpg

  • Rafo 10.02.2016.

    Dobro da su se sjetili staviti straga kompletna svjetla (sva u paru) i (donekle) normalne odbojnike sa svih strana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare