To je to što me zanima!

Od 01.12. i magazin Hausbau prati veliki projekt 24sata

Hausbau je popularno-stručno izdanje koje već 11 godina prati područje građenja, uređenja i opremanja, a od sljedećeg broja i naš projekt godine
Vidi originalni članak

Prošlo je već 2 mjeseca od kada pratimo gradnju obiteljske niskoenergetske kuće u Zagrebu i kroz praksu, na realnom projektu, dostavljamo sve potrebne informacije ako se i sami želite upustiti u zelenu gradnju.

I magazin Hausbau, koji na našem tržištu već 11 godina obrađuje aktualne teme iz područja građenja, uređenja i opremanja doma, prepoznao je ovaj projekt te ćemo zajedničkim snagama nastojati razbiti mitove o zelenoj gradnji i potaknuti svijest čitatelja o tom načinu gradnje i života koji više i nije trend već bi trebao biti standard.

U novom broju Hausbau br.68 za studeni/prosinac koji izlazi  u subotu 01.12. kao glavne teme izdvajamo "Urbane vile" i "Prizemnice" te savjete o gradnji zatvorenih i otvorenih garažnih prostora, uređenju ulaza u kuću te funkcionalnom projektiranju kuće za obitelji sa djecom. 

U ovom broju prvih 10 pretplatnika Hausbau nagrađuje sa skupljačem vlage! 

Čitatelji u svakom broju mogu pronaći različite modele i projekte obiteljskih kuća sa kratkim opisom, karakteristikama i tlocrtom koji će im pomoći u oblikovanju ideja za svoj dom bilo da se radi o novogradnji ili adaptaciji. 

Prave "poslastice" čitatelje i u novom broju očekuju u prilogu "Energetska učinkovitost": reportaža o niskoenergetskoj kući obitelji Jelušić, predstavljanje novog inovativnog proizvoda domaćih stručnjaka ECO-SANDWICH  te niz aktualnosti iz područja energetski učinkovite gradnje.

Prilogom "Energetska učinkovitost" sustavno iz broja u broj, već tri godine, kroz reportaže, intervjue i novosti Hausbau prati energetski učinkovito građenje u Hrvatskoj, pa tako i od novog broja, projekt 24sata: "Niskoenergetska kuća A-Ž powered by YTONG". Gradnju niskoenergetske kuće obitelji Jelušić pratit će iz broja u broj sa detaljnim pregledom načina građenja uz osvrte i komentare stručnjaka i članova obitelji Jelušić. 

Hausbau možete pratiti na Facebooku, te na www.hausbau.mbi.hr.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • razocaran u narod 21.12.2012.

    nazalost netko upravlja sa svijetom i ponudio nam je odredene materijale za gradnju a to su materijali koji se nemogu naci u prirodi a da prije toga nisu preradeni, to su materijali koji kostaju to je gradnja kuce koju nemoze svatko izgraditi.... takav nacin gradnje nam netreba ograniceni skupi i ne dostupan svima.... ako mislite sta pisat onda bolje pisite o tome kako se borite da slama ili zemlja ili neki drugi materijal postaju zakonski gradevinski materijal, borite se da i onaj covjek sa najmanjim budetom moze sagraditi kucu, uglavnom radite nesto korisno a ne beskorisno prenosite izgradnju normirane i ogranicene obiteljske kuce. vise bi gledao vijesti di svaki dan pise dobili krov nad glavom i vidim na slici malu skromnu kucicu od slame di oko nje trce sretna djecica, nego obitelj gradi ogranicenu niskoenergetsku kucu bla bla bla bla samo ti dode potreba da moras otici na wc.

  • razocaran u narod 21.12.2012.

    sve je to niskoenergetski po zakonu i normama koje su ponudene ljudima da preko njih grade kuce ogranicen im je i materijal... kad bi pitali prirodu ona nebi prestala pricati koje sve materijale mozemo koristiti kako sve kucu mozemo sagraditi, koliko bi nas sunce grijalo i jos najbolje kad bi ju pitali koliko sve to kosta rekla bi ma uzmite si badava samo me nemojte oneciscavat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare