Obavijesti

Tech

Komentari 2

Od 01.12. i magazin Hausbau prati veliki projekt 24sata

Od 01.12. i magazin Hausbau prati veliki projekt 24sata
1

Hausbau je popularno-stručno izdanje koje već 11 godina prati područje građenja, uređenja i opremanja, a od sljedećeg broja i naš projekt godine

VIDEO


Prošlo je već 2 mjeseca od kada pratimo gradnju obiteljske niskoenergetske kuće u Zagrebu i kroz praksu, na realnom projektu, dostavljamo sve potrebne informacije ako se i sami želite upustiti u zelenu gradnju.

I magazin Hausbau, koji na našem tržištu već 11 godina obrađuje aktualne teme iz područja građenja, uređenja i opremanja doma, prepoznao je ovaj projekt te ćemo zajedničkim snagama nastojati razbiti mitove o zelenoj gradnji i potaknuti svijest čitatelja o tom načinu gradnje i života koji više i nije trend već bi trebao biti standard.

U novom broju Hausbau br.68 za studeni/prosinac koji izlazi  u subotu 01.12. kao glavne teme izdvajamo "Urbane vile" i "Prizemnice" te savjete o gradnji zatvorenih i otvorenih garažnih prostora, uređenju ulaza u kuću te funkcionalnom projektiranju kuće za obitelji sa djecom. 

U ovom broju prvih 10 pretplatnika Hausbau nagrađuje sa skupljačem vlage! 

Čitatelji u svakom broju mogu pronaći različite modele i projekte obiteljskih kuća sa kratkim opisom, karakteristikama i tlocrtom koji će im pomoći u oblikovanju ideja za svoj dom bilo da se radi o novogradnji ili adaptaciji. 

Prave "poslastice" čitatelje i u novom broju očekuju u prilogu "Energetska učinkovitost": reportaža o niskoenergetskoj kući obitelji Jelušić, predstavljanje novog inovativnog proizvoda domaćih stručnjaka ECO-SANDWICH  te niz aktualnosti iz područja energetski učinkovite gradnje.

Prilogom "Energetska učinkovitost" sustavno iz broja u broj, već tri godine, kroz reportaže, intervjue i novosti Hausbau prati energetski učinkovito građenje u Hrvatskoj, pa tako i od novog broja, projekt 24sata: "Niskoenergetska kuća A-Ž powered by YTONG". Gradnju niskoenergetske kuće obitelji Jelušić pratit će iz broja u broj sa detaljnim pregledom načina građenja uz osvrte i komentare stručnjaka i članova obitelji Jelušić. 

Hausbau možete pratiti na Facebooku, te na www.hausbau.mbi.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Hrvati osmislili aplikaciju za sve ljude u dijaspori: 'Bilo da tražite posao ili želite pronaći zabavu'
APPUCINOO APLIKACIJA

Hrvati osmislili aplikaciju za sve ljude u dijaspori: 'Bilo da tražite posao ili želite pronaći zabavu'

Jedan od ključnih ciljeva Appucinoo aplikacije je omogućiti privatnim korisnicima jednostavniji put do različitih djelatnosti i usluga s njihovog govornog područja, kažu nam osnivači

Na ovogodišnji .debug dolazi 120 govornika i najveće zvijezde iz regionalne tech zajednice
100 PREDAVANJA U DVA DANA

Na ovogodišnji .debug dolazi 120 govornika i najveće zvijezde iz regionalne tech zajednice

Najveći interes posjetitelja očekuje se za tri keynote predavanja osnivača globalno najuspješnijih IT kompanija iz Hrvatske, Srbije i BiH: Infobipa, Nordeusa i NSofta, odnosno Izabela Jelenića, Branka Milutinovića i Igora Krezića.
Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom
od 5. do 11. 5.

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom

Blizanci će upotrijebiti pravu riječ u pravo vrijeme i odškrinuti vrata suradnji. Mnoštvo korisnih informacija bit će vam dostupnije nego inače, a vaša kreativnost i snalažljivost bit će istaknuti