To je to što me zanima!

Odlični rezultati: Samsung već prodao 10 milijuna Galaxy S III

iPhone bi trebao novi telefon predstaviti tek na jesen, a Samsung je u manje od dva mjeseca prodao 10 milijuna SGS3, za što je prethodniku trebalo čak pet mjeseci
Vidi originalni članak

Samsung je prodao 10 milijuna komada svog top modela mobitela Galaxy S III, objavio je u nedjelju Shin Jong-kyun, šef odjela za mobilne komunikacije. Do ogromne brojke došli su u manje od dva mjeseca od lansiranja proizvoda i prestigli najavu da će do toga doći do kraja mjeseca, piše korejska agencija Yonhap.

Svakog dana prodali su oko 190.000 mobitela i lakoćom prestigli prethodnika, Galaxy S II kojem je trebalo pet mjeseci da dođe do 10 milijuna prodanih primjeraka. 

Iz Samsunga nisu pojasnili radi li se u ovoj brojci od nešto više od 10 milijuna uređaja, o prodaji direktno potrošačima ili trgovcima. Kako piše AllThingsD, Samsung svoje prodajne podatke inače iznosi za prodaju trgovcima, a ne krajnjim kupcima.

Mislite li da iPhone može ugroziti prodaju Samsunga, ili su u debelom zaostatku?

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 25.07.2012.

    Ja neznam jesam li ja jedini luđak ili kaj al meni taj galaxy s 3 uopče nije nit ljep nit ništa drugo ja imam HTC-one x i nebi ga mjenjao za NIKAKAV samsung jel taj mob se kad tad sa vremenom počne smrzavati .

  • user_139303 24.07.2012.

    Imam ga i odličan je!

  • zmajček_1 24.07.2012.

    Tomek vas je odmah uzmuval! hahahahaahahahahahha ukusi su različiti, makar mi se čini da je jafon više stvar trenda, i neke furke, a ozbiljniji koristnici ipak izabiru samsung ili htc.

Komentiraj...
Vidi sve komentare