To je to što me zanima!

Oduševljena učiteljica: Djeca u školi uče i pišu o Mati Rimcu...

O njegovim će uspjesima sada moći učiti naša mladež, a o svemu tome se oduševljeno raspisala učiteljica na Facebook profilu i tako otkrila da djeca već 4. godinu zaredom uče o njemu
Vidi originalni članak

Poznati poduzetnik Mate Rimac u nekoliko navrata priznao je da je bio prosječan, ako ne i ispodprosječan učenik. No, njegova ljubav prema elektronici i automobilima bila je toliko jaka da je to u školskoj dobi prepoznao njegov profesor Ivan Vlainić. 

POGLEDAJTE VIDEO:

On ga je slao na natjecfanja iz elektrotehnike, a nakon osvojenih prvih mjesta, Mate je nastavio ići po prestižnim natjecanjima inovatorea u Belgiji, Njemačkoj, Južnoj Koreji i Švicarskoj te redom osvajao zlatna i srebrna odličja. 

Rimac je nedavno dobio priznanje za poduzetnika godine, a sada je toliko postao poznat da će o njemu i njegovim uspjesima učiti djeca u školi, piše RTL.

Učiteljica Marlena Bogdanović na svom je Facebook profilu podijelila da djeca već četvrtu godinu uče o Rimcu. 

ERNST&YOUNG Mate Rimac dobitnik prestižne nagrade za poduzetnika godine

Mate Rimac u udžbeniku Prirode i društva za 4.razred. I to u ovom predreformskom izdanju! Da se mene pita zauzeo bi on puno više stranica. Mi smo ga zato proširili na cijeli sat: moji su klinci istraživali njegov lik i djelo online i na kraju sata me zatrpali bilježnicama. Ovo neka bude svjetlo u ovom mračnom danu po jugu. Ovo je lasta koja najavljuje proljeće.... To da su spomenuli sportaše, političke događaje i nije neko čudo.... Ali: Mate Rimac u lekciji o suvremenoj RH!!! Da ne povjeruješ - napisala je u objavi. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • LeeLilačaLoo 27.03.2018.

    Ja vas ne kuzim.... Pa poanta je u tome da uci djecu da iako ih mozda smatraju obicnima...i mada nisu trenutno genijalci ako imaju san i dovoljno upornosti mogu postati sto zele.... Koliko je samo negativnosti ovdje.

  • s1m8ad 27.03.2018.

    Katastrofa. Kad brada bude zaglavio u čorci zbog pranja love onda ce opet mjenjati udzbenike za 4. razred,a citava generacija nakon 4 razreda ce biti kleptomani i prodavači magle

  • Dekota 27.03.2018.

    Naravno, prvi el. auto je od ZG firme dok ing i ime mu je "dok ing XD" .Predstavljen je 2010. Ova učiteljica nema blage, a ni tvorac udžbenika....Edit : Bakić lajkari

Komentiraj...
Vidi sve komentare