To je to što me zanima!

Online ljubav: Je li prilika za romansu ili grozno iskustvo?

Ogorčena količinom nepristojnih, uvredljivih ili samo glupih poruka koje dobiva na online servisu za upznavanje, jedna ih je cura odlučila objavljivati na blogu
Vidi originalni članak

Internet spaja ljude i mnogima je pomogao da pronađu svoju srodnu dušu, online servisi za upoznavanje nisu više nikakav tabu, a mnogo je parova koji su se upoznali online već u braku i imaju djecu. Servisi za instant izmjenu poruka ili oni koji vas spajaju s potencijalnim partnerima u vašoj blizini poput Tindera još više olakšavaju stvar.

Ipak, jedna je mlada Amerikanka zaključila da je 'dejtanje' preko interneta užasno te tako nazvala svoj blog. Na OnlineDatingIsLiterallyTheWorst opisuje što je sve doživjela na servisima za upoznavanje partnera.

Od golišavih fotografija koje joj redovito šalju, ružnih komentara koje dobiva na račun izgleda, nepristojnih upadica i porukama koje nemaju veze sa zdravom pameću pa sve do poruka koje bi možda i bile prihvatljive, samo da su napisane barem približno razumljivim jezikom - autorica bloga otkriva sve.

Imate iskustva s online upoznavanjem partnera? Podijelite ih s nama u komentarima!

Idi na 24sata

Komentari 69

  • ajmemeniaivami 20.01.2015.

    ja mislim da nije bitno na koji si nacin nekog nasa vec koga si nasa.ako ti osoba pase nebitno kako si do nje dosla.

  • volimtevolime 20.01.2015.

    Ako uspijes upoznat nekog preko interneta i da ti se svidi i da je normalan onda je to sudbina:)

  • Malossi94 20.01.2015.

    Nema nista od toga, dok ne izades u pravi svijet nema srece

Komentiraj...
Vidi sve komentare