To je to što me zanima!

Online video servis Hulu kreće s vlastitom dramskom serijom

Hulu je ranije imao dokumentarce, a izazov u produkciji dramske serije je hoće li moći osigurati dovoljnu zaradu da otplate seriju. Serija će se emitirati besplatno
Vidi originalni članak

Popularni online video servis Hulu odlučio je naručiti prvu vlastitu dramsku seriju koja će se početi emitirati sljedećeg mjeseca. To je novi korak da online video stranice postaju prava alternativa kabelskim televizijama u SAD-u, piše Reuters

Radnja političke serije Battleground odvija se u Wisconsinu, a Hulu je ranije već imao i vlastite dokumentarce, za koje kažu da su bili uspješni. Kako piše Reuters, izazov za Hulu je hoće li moći osigurati dovoljnu zaradu da otplate seriju, čija produkcija je inače puno skuplja od dokumentaraca. 

- Možemo osigurati ekonomsku sliku, imamo budžet za originale, ali ne i pritisak kako televizijske mreže jer ne moramo popuniti termine - rekao je Andy Forsell.

Serija će biti besplatna jer Hulu podiže bazu korisnika, no plan je u budućnosti imati besplatni dio i dio servisa za pretplatnike. Krajem prošle godine imali su 1,5 milijuna pretplatnika.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare