To je to što me zanima!

Opel na Nürburgringu testirao novu Astru K; Dolazi 2015.?

Iako je automobil prekriven kako ne bi mogli prepoznati konačni izgled, prilično je jasno da će Astra ostati vjerna sadašnjoj generaciji uz određene dizajnerske dorade
Vidi originalni članak

Aktualna Astra predstavljena je 2009. godine i polagano dolazi vrijeme za nasljednika, a snimke s Nürburgringa pokazuju kako Opelovi inženjeri već testiraju prototipove nove generacije. Iako je automobil prekriven kako ne bi mogli prepoznati konačni izgled, prilično je jasno da će Astra ostati vjerna sadašnjoj generaciji. Odnosno, krasit će je dorađeni dizajn (slično kao i promjene na novoj Corsi) s elementima s koncepta Monza te izgleda kao da auto i leži nešto niže. Kamuflirana Astra i za razliku od sadašnje ima bočne retrovizore montirane nešto niže na vatima. Ukupno bi i trebala biti lakša, a mogu se očekivati i novi motori. Autoblog navodi da stiže sljedeće godine.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • didixx 05.08.2014.

    Niti ime ne mogu izmislit (novo) a kako tek da auto naprave

  • Mustafa Aga 04.08.2014.

    Kazu da Opel nije vise onaj kvalitet kao ranije...

  • Tovar Burko 04.08.2014.

    Opel danas generalno jedan od gorih automobila na tržištu kako po kvaliteti tako i estetski. Astra G iz 1999 - katastrofa od auta, ne kvari se samo ako se ne vozi , a i to nije sigurno. Vozio i Omegu , to su vozili samo romi i turci i to kad bi se vraćali kući iz Njemačke jer im je jeftinije bilo kupit to nego autobusnu kartu . Vlasnik opela je jedino sretan sa tim autom onda kad ga proda ili ga se riješi na neki drugi način.

Komentiraj...
Vidi sve komentare