To je to što me zanima!

Osmo Mobile 2 postao još bolji, ali najbolja stvar je nova cijena

DJI je doradio Osmo Mobile koji je malo lakši, ima bateriju koja traje do 15 sati i podršku za portretno snimanje, ali i cijenu kojom konkurira brojnim kineskim rivalima
Vidi originalni članak

Pod navalom konkurencije DJI je sada predstavio novu generaciju svog stabilizatora za snimanje mobitelima koja donosi niz poboljšanja u odnosu na odlični Osmo Mobile, ali i drastično nižu cijenu. 

Osmo Mobile 2 u prodaju kreće po cijeni od 130 dolara, dok je originalnom cijena bila 300, i ovo bi trebao biti jedan od njegovih najjačih aduta. Još jedna velika promjena svidjet će se blogerima i novinarima koji često koriste Osmo Mobile, a to je podrška za portretno snimanje. Dok je jedinica imala stabilizaciju samo kod horizontalnog snimanja, sada ćete moći uključiti snimanje s vertikalno postavljenim mobitelom, što je sretnije rješenje s obzirom na sve veći broj video pregleda na mobilnim uređajima. 

Što se drugih noviteta tiče, Osmo Mobile 2 je sada malo lakši, tipke su dorađene da budu jednostavnije, a baterija je sada ugrađena u sami uređaj. Iako se više ne može mijenjati, što se možda neće svidjeti snimateljima, DJI navodi da bi trebala trajati do 15 sati (kod prvog je to bilo 3 do 4,5 sata) na jednom punjenju. Na njemu je i USB konektor pa ćete moći uključiti dodatnu vanjsku bateriju, ako vam usfali energije.

Stabilizator će se moći naručiti od 23. siječnja preko Appleovih stranica, dok u širu prodaju stiže tijekom veljače.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Damnatorum 08.01.2018.

    Hoće li izaći Ronin 2 sa pristupačnijom cijenom, to bi bila vijest. Osmo je morao izači s manjom cijenom jer je konkurencija podosta bila jeftinija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare