To je to što me zanima!

Otkrili priču: Call of Duty seli u 2054. godinu i spaja puno toga

Igra pomalo podsjeća na Unreal, Elysium, ali i niz drugih filmova SF žanra. Radnja je smještena u 2054. godinu, a mi smo dio vojne korporacije koju vodi Kevin Spacey
Vidi originalni članak

Novi Call of Duty: Advanced Warfare izlazi 4. studenog, a nakon što je Activision objavio najavu u kojoj se vidi glavni glumac Kevin Spacey, sada je otkriveno i puno više detalja o samoj igri.

Izradu igre preuzeo je Sledgehammer Games, a dolazi na PC i konzole sljedeće generacije. Verziju za Xbox 360 i PS3 preuzet će drugi studio, prenosi Game Informer.

Eric Hirshberg iz Activisiona navodi da je ovo njihova prva igra iz trogodišnjeg ciklusa i prvi naslov u kojem neke stvari mijenjaju iz temelja, ali i naslov koji će imati novi engine.

Advanced Warfare je smješten u 2054. godinu, a igra počinje s napadom poput globalnog 11. rujna iza kojeg stoji organizacija KVA. U igri smo u ulozi vojnika Mitchella , a na samom početku u našoj jedinici je i Will Irons, sin Jonathana Ironsa (Kevin Spacey) kojeg smo upoznali u prvoj najavi. Stariji Irons je taj koji poziva Mitchella da se pridruži njegovoj vojnoj korporaciji, u kojoj su vojnici opremljeni egzoskeletom.

Za razliku od ranijih nastavaka, ovdje ćemo igrati samo s jednim likom, koji će na raspolaganju imati svu silu tehnoloških novotarija koje će biti izumljene.

Bodovi iz misija moći će se iskoristiti kako bi nadogradili svoje odijelo, a ono nam omogućuje da se penjemo po zidovima, skačemo iznad ljudskih mogućnosti i koristimo ga kao kamuflažu te za levitaciju.

Što se oružja tiče, imat ćemo granate kojima možemo mijenjati funkciju, a moći će nam i otkriti položaj neprijatelja. Dio oružja neće koristiti klasično streljivo.

Još nema naznaka multiplayera, no Michael Condrey iz Sledgehammera kaže da nije teško zamisliti kako bi neke od funkcija iz igre izgledale u multiplayeru.

Kako bi taj svijet budućnosti bio uvjerljiv, Activision je potražio savjete stručnjaka koji rade na filmovima, vojnih stručnjaka te znanstvenika i futurista.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • sljivovica_1 20.10.2014.

    katastrofa

  • 22.05.2014.

    nažalost još uvjek igram cod4 cs go i swat 4 multiplayer je sve ostale igre su nerealne i jadne, dajte neku relanu fps pucačinu u realnom vremenu sa stvarnim oružjima bez nekih dodatnih aviona mina i sličnih pizdarija, nešto za skillere ne za nobove

  • Komentirajući duh 20.05.2014.

    Kad sam ja igrao CoD: Black Ops 2, nisam znao "gdje je glava, a gdje rep." Igrica je za mene bila prilično zbunjujuća, ali Multiplayer je bio odličan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare