To je to što me zanima!

Ova jahta dostojna je Bondovih zlikovaca i novi san milijardera

Turski dizajner Timur Bozca osmislio je jahtu koja izgleda poput strijele, a futuristički brod mogao bi prevoziti 12 putnika. Zanima vas cijena ove ljepotice? Na upit...
Vidi originalni članak

Futuristička jahta Black Swan (Crni labud) izgleda kao vojni brod kojeg je neki filmski zlikovac pretvorio u svoju morsku bazu, no ova ploveća palača bila bi idealna za svakog milijardera.

Ona je djelo turskog dizajnera Timura Bozce i još se radi samo o konceptu o kojem ti isti milijarderi i potencijalni zlikovci mogu sanjati. No, fotografije otkrivaju kako će oni moći na jahtu doći i helikopterom i potom se liftom spustiti u brod.

Uživat će u velikom bazenu i sunčalištu te skrivenim balkonima s fantastičnim pogledom prema moru. 

Goleme staklene površine u unutrašnjost bi trebale propustiti puno svjetla, ali i zaštititi putnike od neželjenih pogleda. Njih će moći biti 12, a smjestit će se u šest kabina i glavni apartman. 

Dok dizajner na svojoj stranici greškom navodi dužinu od 10,2 metra, Black Swan bi trebao biti brod dug oko 70 metara i pogonit će ga četiri motora sa 23.172 KS, uz maksimalne 32 milje na sat ili brzinu krstarenja od 23 milje na sat. 

Cijena - na upit.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • BLURRYFACE 20.10.2016.

    10,2...jel to na daljinsko upravljanje?

  • BLURRYFACE 20.10.2016.

    Cyka Pershing

  • Kentaćit 20.10.2016.

    Gledam ja te slike, tu jahtu, i moram priznat da mi nije nešto. Previše moderna. Kao Gorenje pećnice. Gdje su nestali zlatni okviri, tabletići na stolovima,...?

Komentiraj...
Vidi sve komentare