To je to što me zanima!

Ovaj kućni ogrtač mora svaki imati svaki fan Ratova zvijezda

Ako je netko iz vašeg društva strastveni obožavatelj Star Warsa, a ne znate što biste mu poklonili za Božić, udoban kućni Jedi ogrtač pravi je pogodak
Vidi originalni članak

Svaki Star Wars zaljubljenik ovih dana nestrpljivo očekuje dolazak Star Wars sage u kina. Ako niste među sretnicima koji su uspjeli na vrijeme ugrabiti kinoulaznicu, znamo što bi vas (a i ostale obožavatelje) itekako moglo razveseliti pod borom - topao Jedi kućni ogrtač.

Osim što je udoban, Jedi kućni ogrtač idealan je odjevni predmet u kojemu možete kod kuće provoditi ove hladne zimske dane. Gledajući omiljeni TV film i pijuckajući omiljeni zimski napitak, osjećat ćete se dijelom Star Wars ekipe. 

Jedi kućni ogrtač za sebe i svoje frendove možete kupiti ovdje.


Idi na 24sata

Komentari 7

  • Ivan Prepelec 20.12.2015.

    a gle.. ne mora. mozda u americi al u rvackoj ne mora..

  • strsljen2013 20.12.2015.

    Nakon što sam pogledao Fantomsku prijetnju mislio sam da gore ne mođže. Onda sam pogledao VII nastavak, kojega ne želim ni imenovati. Može, stvarno može gore, lošije, tupavije, bez mozga, katastrofalan izbor novih glumaca. Film je ukupno teški promašaj kojega nije mogao izvuči čak ni Harrison Ford koji je i ovaj put svoj posao odradio fantastično.

  • Chelavi 19.12.2015.

    naslov je super ovaj ogrtac mora svaki imati svaki svaki fan hahahahaha svaki ovakvi nikakvi kakvi ratni omg

Komentiraj...
Vidi sve komentare