To je to što me zanima!

Ovako bi trebali znati da ste dobili novi i sigurniji Note 7

Samsung je rekao kako će svi novi Note7 uređaji biti označeni crnim kvadratom, što će biti znak da je uređaj dio nove pošiljke, odnosno da su kupci dobili telefon s ispravnom baterijom
Vidi originalni članak

Nakon što je početkom mjeseca obustavljena prodaja Galaxy Note 7 telefona, iz Samsunga su poručili kako će kupci svoje telefone moći zamijeniti od 19. rujna. No, mnogi i dalje nisu sigurni što treba raditi sa uređajima koje imaju te su u četvrtak poslali nove informacije za sve kupce.

Iz Samsunga su tako rekli kako su na sve Note7 uređaje koji su aktivirani u Europi poslali izravne poruke kojima se korisnike moli da ugase telefone i da ih što prije dostave na mjesto kupnje. Od njih traže i da prate Samsungove stranice kako bi vidjeli sve novosti oko problema sa zapaljivim baterijama. 

Dodaju da rade s dobavljačima i partnerima da od 19. rujna korisnici mogu zamijeniti telefon, a surađuju i s regulatornim tijelima i europskim instituacijama kako bi osigurali da svi budu informirani o planovima i najnovijim porukama.

-  Neprekidno radimo s dobavljačima kako bismo osigurali najvišu kvalitetu proizvodnje i provjeru kvalitete proizvoda. Na temelju provedene detaljne istrage, sigurni smo da je u zamjenskim uređajima, koji će uskoro stići u Europu, problem neispravne baterije u potpunosti otklonjen - uvjeravaju iz Samsunga i dodaju kako će svi novi Note7 uređaji biti označeni crnim kvadratom na pakiranju, što će biti jasan znak da je uređaj dio nove pošiljke, kako bi korisnici bili sigurni da im je isporučena najnovija tehnologija, odnosno telefon s baterijom koja neće planuti.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Dex Dexter 15.09.2016.

    Samsung bi trebao odj... Android i razviti svoj vlastiti operativni sustav. Mislim da bi im to bio potez koji bi jako dobro odjeknuo među potencijalnim kupcima, starim/vjernim, a i novim/budućim...

  • kanader 15.09.2016.

    Bio bi bolje da uz novi Note7 daju vatrogasni aparat.

  • pravednikST 15.09.2016.

    Note je Samsungova perjanica i radi predobro i bez ios. Inače sam iphone korisnik, ali jedini Samsung koji sam dugo koristio pored iphone je Note3. I danas jedan od najboljih Samsung smart mobitela!

Komentiraj...
Vidi sve komentare