To je to što me zanima!

Ovako izgleda 'prvi' Samsung telefon s rupicom za kameru

Samsungov A9 Pro u osnovi je globalna verzija telefona kojeg su u Kini prikazali prošlog mjeseca. Telefon stiže i kao najava onog što bi trebao donijeti Galaxy S10 krajem veljače
Vidi originalni članak

Iako su gotovo svi fokusirani na Galaxy S10, koji stiže uoči sajma u Barceloni, Samsung je danas predstavio i Galaxy A9 Pro. Ovo je njihov prvi globalni telefon s Infinity-O ekranom, odnosno rupom za kameru, a ne zubom. 

"Prvi" ovdje treba uzeti uvjetno jer je ovo praktično isti telefon kao Galaxy A8s kojeg su u prosincu otkrili samo za kinesko tržište. Što se te prednje kamere tiče, ona ima rezoluciju od 2,4 megapiksela, no ima i opciju da zamuti dio fotografije za bolje selfije.

Sa stražnje strane stvari su bolje i telefon ima trostruku kameru sa 24 i 10 megapiksela te trećim senzorom od 5 megapiksela koji prikuplja podatke o dubini slike. 

Što se ostalih specifikacija tiče, tu je 6 GB RAM-a i 128 GB memorije te baterija od 3400 mAh uz Snapdragon 710. Dijagonala Full HD ekrana je 6,4 inča. Android Headlines navodi da telefon u prodaju kreće tek 28. veljače, a cijena bi mu trebala biti oko 530 dolara.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Rocking Roller 29.01.2019.

    Znate li vi što je RUPA?? Kakva j.bena rupa, koja vam je pm... Da je rupa, moglo bi se u nju nešto gurnuti, kao i u svaku rupu.

  • 28.01.2019.

    Samsung gubi tržište,. kao i Apple :D

  • tomo100brt 25.01.2019.

    Dobar mobitel srednje klase sa lošim kamerama. Pogotovo ova mizerna prednja kamera iz doba mobitela sa tipkama. Kad će Samsung naučiti napraviti kameru. Ni na najskupljim mobitelima im više nije konkurencija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare