To je to što me zanima!

Ove auto muzeje možete razgledati usprkos zabrani

U Hrvatskoj i u velikom dijelu Europe i SAD-a zatvoreni su svi muzeji pa tako i oni automobilski. No preko Google karata možete virtualno prošetati mnogima od njih. Odabrali smo pet najboljih
Vidi originalni članak

Svaki ljubitelj automobila trenutno ne može uživati u gotovo ničemu vezanom uz automobile. Vozi se samo kad je to najnužnije, auto saloni su zatvoreni, nema gotovo nikakvih važnih vijesti i premijera iz automobilskog svijeta. Ipak, dobra vijest je da za posjet nekim najvažnijim automobilskim muzejima u svijetu ne morate izlaziti iz svog doma.  Putem Google karata možete se virtualno prošetati njima,a mi smo odabrali pet najzanimljivijih, muzeje Ferrarija, Mercedesa, Porschea, Lamborghinija i Toyote. 

Mercedes-Benz

Ovaj muzej nudi jednu od najimpresivnijih kolekcija automobila na svijetu. Ne možete pogledati čitav muzej, no možete se prebacivati između nekoliko najzanimljivijih lokacija na kojima imate pogled od 360 stupnjeva na impresivne eksponate. 

Porsche

Kroz Porscheov muzej je možete "prošetati" u potpunosti. Google karte nude prikaz sva tri kata prepuna nevjerojatnih automobila od kojih su neki stariji i od same marke, još iz 1910. godine.

Ferrari

Ferrarijev muzej nije prikazan u cijelosti, omogućen je samo jedan pogled od 360 stupnjeva no i na njemu možete razgledati neke od najvažnijih sportskih automobila u povijesti.   

Lamborghini

Za razliku od muzeja Ferrarija, muzej njihovog najvećeg konkurenta dostupan je na Google kartama u cijelosti. U njemu možete uživati u najvećoj kolekciji Lamborghinija na svijetu. 

Toyota

Toyotin muzej ima jednu od najimpresivnijih kolekcija automobila na svijetu. Na google kartama možete razgledati čitav muzej u kojem je spremljena povijest najvećeg svjetskog proizvođača automobila ali i automobili drugih marki. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • realnost1110 20.03.2020.

    Kao da napises umjesto seksa, mozete gledati pornice.

  • jeep frik 20.03.2020.

    Super Covjece!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare