To je to što me zanima!

Ovi auti u Hrvatskoj se mogu kupiti za manje od 10.000 eura

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Deset najjeftinijih u Hrvatskoj još se nisu popeli iznad granice od 10.000 eura, no uglavnom se radi o vrlo siromašno opremljenim modelima koji se slabo prodaju
Vidi originalni članak

Dobra vijest je to što u Hrvatskoj još ima dosta automobila koji su jeftiniji od 10.000 eura, no većina njih su vrlo siromašno opremljeni modeli koje ljudi rijetko kupuju.

Kupci mnogo češće biraju nešto opremljenije izvedbe istih automobila što cijenu nerijetko diže i za desetak tisuća kuna. Ljestvicu najjeftinijih očekivano predvodi Dacia s dva povoljna modela, a slijedi još jedan automobil iz Renault grupacije, novi Twingo. Većina auta na popisu pripadaju A segmentu, dakle klasi malih gradskih automobila dužine do 360 cm. Iznimke su Dacijini modeli, Swift i Citroën C-Elysee koji nude više prostora za isti iznos. Većina modela na fotografijama je bogatije opremljeno od osnovnih jer službene fotografije takvih automobila nisu dostupne.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 92

  • ッi シ 18.07.2015.

    I sta tu treba vise auta za ove iz Vlade! Ajde Kolinda svima u vladi kupi takvi a ove nabildane aute makni! Pa da vidis koliko love ce se staviti u kasu! Pa zasto blindirane aute trebaju?

  • stefi defi 11.07.2015.

    carine trosarine razni nameti na auta ubija kriminalno uvoz auta se treba naplacivati po kili kao staro zeljezo bez ikakvog ogranicenja 20 lipa po kili ili 1 posto carina bez ikakvog pdv 25 posto i ostali haraca preterani nameti u hrvatskoj haraci haraci haraci rezije dole vode potrosis 20 kuna a nameta dode 500 kuna haraci i opet haraci

  • 24 SATA NON-STOP 10.07.2015.

    ove kante otpadaju sve jer... nisam ni znao koliko sam lijep dok nisam kupio BMW!

Komentiraj...
Vidi sve komentare