To je to što me zanima!

Ovo će vam trebati ako želite slušati glazbu i puniti iPhone 7

Kako se čini, korisnici iPhonea 7 koji žele puniti telefon i slušati glazbu preko slušalica trebat će dodatni adapter, a vjerojatno i još jedan ako tu glazbu slušaju preko klasičnih 3,5mm slušalica
Vidi originalni članak

Nakon što su predstavili iPhone 7 na kojem su odlučili ukloniti klasični ulaz za slušalice, Apple je uveo i novu stvarnost za mnoge svoje korisnike. Telefon ima samo jedan Lightning ulaz na koji se mogu spajati adapter za punjenje ili drugi periferni uređaji zbog čega možete zaboraviti na istovremeno slušanje glazbe i punjenje uređaja - osim ako nemate poseban adapter. 

Kako se čini, uz iPhone 7 ćemo koristiti puno adaptera. Belkin je predstavio jedan od prvih takvih i radi se o Lightning razdjelniku koji omogućuje da spojite dva uređaja. Koštat će 40 dolara i u prodaju će ga pustiti 10. listopada. Na njima su radili zajedno s Appleom kako bi se što prije našao u Appleovim trgovinama jer će očito za njime biti prilična potražnja. 

No, kako su na njemu samo dva Lightning konektora, trebat će vam još i 3,5 mm adapter (koji srećom dolazi uz telefon) kako bi mogli slušati glazbu na nekim klasičnim slušalicama. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • CFC17 09.09.2016.

    Zasto na jednom uredaju imati sve, kada mozes imati na 4 - 5. Kapitalizam na max !!! Hahahahaha

  • snoopylove4ever 09.09.2016.

    Walkman MAJKA!!!

  • bubica3 09.09.2016.

    ako neko vec istrese ca.900 eura za mobilni, onda ce, ako ih vec nema, istresti jos koju paru za bezicne beats slusalice. toliko o adapterima i sl.

Komentiraj...
Vidi sve komentare