To je to što me zanima!

Ovo su najsmješnije reakcije na nove emocije na Facebooku

Na postovima sada možemo reći da smo ljuti, tužni... ali i dalje nema opcije da nam se nešto jednostavno ne sviđa. Pogledajte najzabavnije reakcije na Facebook reakcije
Vidi originalni članak

Facebook nam je u srijedu napokon omogućio da emotikonima na postovima možemo reći ako nas neštu ljudi, veseli ili čudi, a ne više samo da nam se nešto sviđa. Promjena je velika jer sada možemo biti puno emotivniji, iako istina radi se o ukupno šest različitih izraza pa ovo podsjeća i na animirani hit Izvrnuto obrnuto. I iz Facebooka su rekli kako su zbog toga htjeli biti pažljivi te su cijelu stvar testirali više od godinu dana. 

Kako sada objave na Facebooku više nemaju lajkove već Reakcije... mnogi su i objavili svoje reakcije na to. Dok se neki ljute, drugi su odmah prigrlili izražajniji Facebook... U nastavku pogledajte neke od najboljih komentara.

 

Neki su odlučili ponuditi pravo objašnjenje ovih emocija

Iako je stiglo pet novih reakcija, mnogi su i dalje ljuti jer nema jednostavne opcije da kažeš kako ti se nešto ne sviđa.

 

Bilo je i onih koji su nudili savjete kako bi se dodatno moglo obogatiti ove opcije.


 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • --- DAVOR --- 25.02.2016.

    Glupost. Sve to smo mogli i do sada samo ne na like opciji nego sa strane u opcijama.

  • 25.02.2016.

    u potpunosti razumijem i podrzavam facebook sto ne zeli staviti "unlike button". smatram da to zele samo osobe koje zele povrijediti druge osobe. ako ti se nesto ne svida, jednostavno to ignoriras. facebook ne bi trebao biti mjesto gdje se ispoljavaju necie frustracije i ruzne rijeci. its connecting not bullying. bullying mladih preko mreza je krucijalno pitanje ovdje. vec sad postoji problem mladih gdje se ubijaju zbog ruznih statusa, sto mislite sto bi pokrenuo " unlike button"? Nista dobro.

  • Vjeverica od 2 grama 25.02.2016.

    Nova vijest za zatrovane

Komentiraj...
Vidi sve komentare