To je to što me zanima!

Oživila društvene mreže: Kako bi Fejs izgledao da je čovjek?

Instagram je moderni kreativac, Facebook opušteni tip, a Twitter pomalo od svega - pogledajte kako je društvene mreže oživila kreativna modna fotografkinja
Vidi originalni članak

Kako bi društvene mreže izgledale da su muškarci, pitala se kreativna modna fotografkinja Viktorija Pashuta i predstavila nam svoju viziju. Izabrala je modele koji, prema njoj, predstavljaju duh svake od društvenih mreža i odjenula ih u njihove tipične boje.

Instagram je, tako, kreativac odjeven fino,  ali s pomakom i daškom prošlih vremena, Facebook  je opušteni tip, Pinterest je kreativac u crvenom, Twitter odlično kombinira sportski, elegantan i pomaknuti stil, a LinkedIn je mladi poslovnjak u odijelu.

Viktorija Pashuta prošle je godine napravila sličan editorial, tema su joj bili internetski preglednici te kako bi izgledali da su žene.

Twitter

Viktorija Pashuta

Facebook

Viktorija Pashuta

Instagram

Viktorija Pashuta

LinkedIn

Viktorija Pashuta

Flickr

Viktorija Pashuta

Tumblr

Viktorija Pashuta

Pinterest

Viktorija Pashuta

Google+

Viktorija Pashuta

Idi na 24sata

Komentari 20

  • hende007 07.12.2014.

    A koji bi bio opravdani razlog da niti jednu društvenu mrežu ne predstavlja ženska? Dajte mi slike oskudno odjevenih žena, ne želim gledati slike muških u odjeći duginih boja. BTW, i sam sam počeo praviti društvenu mrežu, za dvije, tri godine biti ću rame uz rame sa Mark Zuckerbergom i kompanijom. Mreža će se zvati *Daj kunu*. Primam prijedloge za logo.

  • 05.12.2014.

    sad mi je puno jasnije zašto sam ga sa guštom uklonio...

  • ッi シ 04.12.2014.

    cuj ovako oni nama pokazu a u isitni ide Facebook=C.I.A. Instagram= NSA itd...

Komentiraj...
Vidi sve komentare