To je to što me zanima!

Pametni sat za seks: Pratit će koliko ste aktivni u krevetu

Iako Geeksme sat prati vašu aktivnost, potrošene kalorije i intenzitet seksa, neće vas automatski učiniti majstorom, a nije ni garancija da ćete lakše doći do partnera
Vidi originalni članak

I dok nam razni gadgeti pomažu da brojimo korake, sada imamo i jedan koji će pratiti našu aktivnost u krevetu.  Španjolski startup Geeksme predstavio je sat koji mjeri potrošene kalorije, ali i prati koliko je intenzivan vaš seks.

- Ako će korisnici znati koliko često vode ljubav, da bi im ovo moglo biti od velike koristi - rekao je suosnivač Geeksmea Ángel Sánchez Díaz i napomenuo kako se to možda čini logičnim, ali koliko stvarno pamtimo seksualnih odnosa iz prošlog mjeseca ili godine.

Geeksme

GME1 ima i sve klasične funkcije fitness uređaja, dok je 'ljubavni režim' rada zadužen je za bilježenje aktivnosti tijekom seksa. 

Autori kažu kako se sat mora prebaciti u taj način rada prije seksa, a posebno su ga dizajnirali kako bi analizirao i prepoznao pokrete koje radimo u krevetu kako bi procijenio koliko smo kalorija potrošili. 

Oni koji će svoj ljubavni život htjeti podvrgnuti detaljnoj analizi moći će i to, jer se nakon seksa svi podaci prikazuju na grafu kako bi mogli usporediti svaki put.

Sat će vas nakon seksa i upitati kako vam je bilo te vam ponuditi nekoliko emotikona, od lošeg do fantastičnog. Díaz i članovi njegova tima sat koriste tijekom razvoja, a on je izjavio kako otkriva stvari o sebi koje nije znao. 

Sat će prodavati po 100 eura. 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • x00x 08.11.2015.

    a romantikeee

  • Kelly 07.11.2015.

    mjeri li i veš mašinu,haubu od auta i druga mjesta na kojima se može upražnjavati sex:))))

  • 06.11.2015.

    mozda bi kod nekih prestao da radi

Komentiraj...
Vidi sve komentare