Obavijesti

Tech

Komentari 49

Pametni sat za seks: Pratit će koliko ste aktivni u krevetu

Pametni sat za seks: Pratit će koliko ste aktivni u krevetu
1

Iako Geeksme sat prati vašu aktivnost, potrošene kalorije i intenzitet seksa, neće vas automatski učiniti majstorom, a nije ni garancija da ćete lakše doći do partnera

VIDEO

I dok nam razni gadgeti pomažu da brojimo korake, sada imamo i jedan koji će pratiti našu aktivnost u krevetu.  Španjolski startup Geeksme predstavio je sat koji mjeri potrošene kalorije, ali i prati koliko je intenzivan vaš seks.

- Ako će korisnici znati koliko često vode ljubav, da bi im ovo moglo biti od velike koristi - rekao je suosnivač Geeksmea Ángel Sánchez Díaz i napomenuo kako se to možda čini logičnim, ali koliko stvarno pamtimo seksualnih odnosa iz prošlog mjeseca ili godine.

Geeksme

GME1 ima i sve klasične funkcije fitness uređaja, dok je 'ljubavni režim' rada zadužen je za bilježenje aktivnosti tijekom seksa. 

Autori kažu kako se sat mora prebaciti u taj način rada prije seksa, a posebno su ga dizajnirali kako bi analizirao i prepoznao pokrete koje radimo u krevetu kako bi procijenio koliko smo kalorija potrošili. 

Oni koji će svoj ljubavni život htjeti podvrgnuti detaljnoj analizi moći će i to, jer se nakon seksa svi podaci prikazuju na grafu kako bi mogli usporediti svaki put.

Sat će vas nakon seksa i upitati kako vam je bilo te vam ponuditi nekoliko emotikona, od lošeg do fantastičnog. Díaz i članovi njegova tima sat koriste tijekom razvoja, a on je izjavio kako otkriva stvari o sebi koje nije znao. 

Sat će prodavati po 100 eura. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli  smo i do pobjede...
VELIKA MOTIVACIJA

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli smo i do pobjede...

Nastavnica informatike Jelena Radlović i njezini učenici u I. gimnaziji Osijek po treći put su se prijavili za sudjelovanje u edukativnom projektu tvrtki STEMI i Infobip uz podršku A1. Učenici su željni novih znanja

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?
PRIJETI IM ZABRANA

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?

Plus+ Sa stručnjakom za kibernetičku sigurnost razgovarali smo o pozadini zabrane TikToka, tehnološkim posljedicama ako ih netko kupi i kako bi takav TikTok funkcionirao
CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama
ATTEND PROJEKT

CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama

U dvije godine provedbe 32 odgojno-obrazovne ustanove u 22 grada opremljene su modernim uređajima, računalima i programima, te su educirani stručnjaci koji rade s djecom s teškoćama