To je to što me zanima!

Muskova nova igračka: Kupio je Twitter za 44 milijarde dolara

Twitter ima svrhu i važnost koja utječe na cijeli svijet, napisao je direktor Twittera Parag Agrawal komentirajući kupnju. Musk je govorio kako Twitter treba transformirati i da ne ostvaruje svoj potencijal
Vidi originalni članak

Milijarder Elon Musk postigao je dogovor o kupnji Twittera za otprilike 44 milijarde dolara, objavila je večeras kompanija, prenosi AP.

Iz Twittera kažu da će postati privatna kompanija nakon zaključenja prodaje. 

NAJBOGATIJI JE NA SVIJETU Tko je Elon Musk, koji žarko želi Twitter? Ima 8 djece, tri propala braka: 'Otac mi je najgore biće'

- Twitter ima svrhu i važnost koja utječe na cijeli svijet - napisao je direktor Parag Agrawal. Dodao je kako je iznimno ponosan na timove i nadahnut radom koji nikad nije bio važniji.

Musk je inače govorio kako želi kupiti Twitter jer misli da ne ostvaruje svoj potencijal kao platforma za 'slobodan govor'. Rekao je da ga treba transformirati kao privatnu kompaniju kako bi izgradili povjerenje s korisnicima i bolje ostvarivali ono što je nazvao 'društvenim imperativom' slobodnog govora.

Prije par sati je na Twitteru napisao i kako se nada da će njegovi najžešći kritičari ostati na Twitteru jer to je ono 'što znači sloboda govora', a oglasio se i nakon što je objavljena vijest o akviziciji.

- Sloboda govora je temelj funkcionalne demokracije i Twitter je digitalno središte gdje se raspravlja o temama ključnim za budućnost čovječanstva - rekao je Musk.

- Želim učiniti Twitter boljim nego ikad tako što ću ga obogatiti novim mogućnostima, učiniti algoritme otvorenima i povećati povjerenje te poraziti botove i osnažiti ljude. Twitter ima ogroman potencijal. Veselim se raditi s kompanijom i zajednicom kako bi otključali taj potencijal - rekao je.

NAJVEĆI JE DIONIČAR Musk ima 46,5 milijardi dolara za Twitter: 'Ovako neće nigdje napredovati, mora se mijenjati'

Musk će, kako se navodi, platiti 54,20 dolara po dionici.

Uskoro više

Idi na 24sata

Komentari 109

  • Bymbo 27.04.2022.

    Musk je dio te zlotvorne strukture i čvrsto vjerujem da je povod ovog preuzimanja Twitera da okupi nezadovoljnike-SLOBODNO MISLEČE na svojoj platformi kako bi ih identificirali-locirali, "uhitili". Jako su im raštrkani posvuda protivnici sotonskog sistema i sada ih žele okuiti na jednom mjestu i označiti ŽIGOM ZVIJERI, prosto ko pasulj 😉

  • Paulaxu 26.04.2022.

    🍓 Lijеp pоzdrav! Zоvem sе Paulа, imаm 24 gоdine) SЕХ mоdel pоčetnik 18+) Vоlim dа sе slіkam gоla) Оcijenite mоje fоtоgrafije nа lіnku 👉 https://me.sv/id390579

  • MRKIMEDO_DE 26.04.2022.

    ima se može se. šta je čudno. njegove pare

Komentiraj...
Vidi sve komentare