To je to što me zanima!

PC Panj: Naručio je kompjuter, a dostavili su mu cjepanicu...

Preko stranice kupujemprodajem.com Nenad Petrović je naručio notebook za 12.100 dinara ili malo više od 800 kuna. Nije ni sanjao da bi mogao postati žrtva
Vidi originalni članak

Paket mi je stigao dan nakon što sam naručio notebook. Kad sam ga otvorio, u paketu je bilo drvo, kazao je izbezumljeni Nenad Petrović (29) iz Beograda. Preko stranice kupujemprodajem.com Petrović je naručio notebook za 12.100 dinara ili malo više od 800 kuna. Nije ni sanjao da bi mogao postati žrtva klasične internetske prevare.

Cjepanica od dvije kile bila je umotana u kutiju od računala. Kad je otvorio kutiju i vidio da nije dobio svoju narudžbu, poludio je.

- Paket sam odmah odnio na poštu kako bih objasnio da su me prevarili i da stopiraju novac koji sam uplatio - kazao je ljutito Petrović. Na pošti su paket ponovno otvorili pred komisijom, no više od toga nisu mogli učiniti.

- Rekli su mi da slučaj prijavim policiji jer da oni ne mogu stopirati novac koji sam već uplatio na račun prodavača - rekao je nasamareni Petrović.

Oglas na temelju kojeg je i kupio računalo odmah su uklonili, a pokušao je i kontaktirati s portalom. Opet je ostao zabezeknut njihovom neprofesionalnošću.

- Na stranici nema broja telefona, samo e-mail. Dva sata nakon što sam ostavio komentar o prevari, uklonjen je i on - objasnio je Petrović.

Dodao je kako mu nije jasno zašto nitko s portala ne reagira jer i kupci i prodavači moraju ostaviti osobne podatke na portalu. No nije stalo na tome. Uskoro se navodno Petroviću javio Saša Kostić iz Bačke Topole koji mu je i podvalio cjepanicu. Rekao je da će mu vratiti novac.

Idi na 24sata

Komentari 227

  • SilwijaMarkowic 14.02.2013.

    O bre mogao covek da kupi 3 metra drva za te pare,a ne samo panj . :P

  • Online_1 07.02.2013.

    vid stvarno .. panj ... xD

  • 121212 07.02.2013.

    sam naziv firme mu je sve rekao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare