To je to što me zanima!

Pirati novog doba: Emitirali su Igru prijestolja kroz Periscope

Mobilna aplikacija za streaming već je poslužila za ilegalno emitiranje nove sezone Igre prijestolja. Naravno, zbog kršenja sadržaja tim računima prijeti trajna zabrana
Vidi originalni članak

Igra prijestolja jedna je od najatraktivnijih serija i već smo vidjeli da su pirati objavili prve četiri epizode iz nove sezone. No, kako se smišljaju mjere za borbu protiv piratstva, tako mnogi dolaze i do novih načina da ilegalno dijele zaštićeni sadržaj. 

Tako su premijeru pete sezone Igre prijestolja mnogi emitirali kroz aplikaciju Periscope. Iako je kvaliteta bila prilično loša, a uz epizodu su mnogi dobili i pogled na tuđu dnevnu sobu, ovo je ipak bila prava prilika za one koji su jednostavno morali biti među prvima koji će vidjeti seriju. Iz Periscopea su za Mashable rekli kako će svakome tko krši pravila njihovog servisa isključiti ili blokirati račun, a u pravilima stoji i to da kompanija poštuje intelektualno vlasništvo te očekuju i od korisnika isto to i na njih stavljaju odgovornost da ne emitiraju zaštićeni sadržaj. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ッi シ 13.04.2015.

    jucer sam stavio linka od mega I google drive sve 4 episode I admin mi blokirao ali prije toga je jos sam skinuo :P^^

  • mrxa1 13.04.2015.

    Ja sam bio dobar brat i buraza opskrbio sa sve 4 u HD rezoluciji...

  • CptNemo 13.04.2015.

    Svašta..svatko sa elementarnim poznavanjem neta je već skinio i pogledao u izvrsnoj kvaliteti te 4 epizode bez imalo problema. Streaming kroz "servise" putem mobitela, pa oni su valjda samo čekali da ih ulove.. koji tupsoni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare