Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
6 komentara

Pirati novog doba: Emitirali su Igru prijestolja kroz Periscope

Mobilna aplikacija za streaming već je poslužila za ilegalno emitiranje nove sezone Igre prijestolja. Naravno, zbog kršenja sadržaja tim računima prijeti trajna zabrana

themoviedb.org
Foto: themoviedb.org
6 komentara

Igra prijestolja jedna je od najatraktivnijih serija i već smo vidjeli da su pirati objavili prve četiri epizode iz nove sezone. No, kako se smišljaju mjere za borbu protiv piratstva, tako mnogi dolaze i do novih načina da ilegalno dijele zaštićeni sadržaj. 

Tako su premijeru pete sezone Igre prijestolja mnogi emitirali kroz aplikaciju Periscope. Iako je kvaliteta bila prilično loša, a uz epizodu su mnogi dobili i pogled na tuđu dnevnu sobu, ovo je ipak bila prava prilika za one koji su jednostavno morali biti među prvima koji će vidjeti seriju. Iz Periscopea su za Mashable rekli kako će svakome tko krši pravila njihovog servisa isključiti ili blokirati račun, a u pravilima stoji i to da kompanija poštuje intelektualno vlasništvo te očekuju i od korisnika isto to i na njih stavljaju odgovornost da ne emitiraju zaštićeni sadržaj. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message