To je to što me zanima!

Playstation 4 bit će jeftiniji od PS3, nudit će streaming igara?

Među posljednjim glasinama oko nove konzole koju bi Sony trebao predstaviti u srijedu pojavila se i vijest da će biti 25 posto jeftinija od PS3 na početku prodaje
Vidi originalni članak

Sony će, kako navode mnogi, u srijedu predstaviti novu generaciju Playstation konzole, a 'četvorka' bi, trebala donijeti mogućnost streaminga igara direktno na konzolu. Radi se o tome da će igrači preko Interneta moći povlačiti nove naslove, a ova usluga, navodi se, dizajnirana je za naslove s Playstationa 3. Naravno, nove igre za PS4 dolazit će na diskovima, piše WSJ.  Nova generacija konzole trebala bi donijeti kvalitetnije kamere za Move, tehnologiju koja uz pomoć kontrolera omogućuje igranje kao na Wii ili Kinectu. 

Inače, sredinom prošle godine Sony je za 380 milijuna dolara kupio cloud gaming servis Gaikai koji omogućuje igranje igara preko clouda.

Kako piše Times, dužnosnici u Sonyju razmatraju cijenu nove konzole, koja bi mogla koštati i do 900 kuna manje od PS3 kad je krenuo u prodaju. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • crofreak 22.02.2013.

    Kupio sam odmah trojku 60GB i služi me bez jednog kvara do dan danas...nemaš brige da li će ti trebat nova grafička...da li mi je procesor dovoljno jak...online podrška vrhunska... come on number 4!!

  • Volim Barcelonu 20.02.2013.

    Koga briga, kad je na PC igrati zakonnn naravno uz XBOX..Ja igram na PC i imam ps2,a više sam zadovoljan s PC neg da ću biti zadovoljan s ps3 ili ps4..

  • Tifla 20.02.2013.

    budem ga kupio (za nekih 10 godina)

Komentiraj...
Vidi sve komentare