To je to što me zanima!

Pogledajte prvi trailer za novi Call of Duty: Modern Warfare II

Nakon brojnih teaser isječaka, novi Call of Duty provest će nas zrakom i vodom, uz poznato nabrijane eksplozije ali i noćne misije. Izaći će i na starim konzolama, a nova era dolazi, poručuje Activision
Vidi originalni članak

U srijedu je napokon, nakon brojnih teasera, potpuno otkriven novi Call of Duty. Radi se o nastavku uspješnog Modern Warfarea iz 2019., odnosno igra se zove Modern Warfare II.

Vraćamo se legendarnoj ekipi Task Force 141 koju čine Price, Soap, Ghost i Gaz, uz jedno novo lice - meksičkog specijalca Alejandra Vargasa.

Glavna kampanja odvest će nas na bojišta Europe, Azije i Amerike, gdje nas čekaju opsasde off-shore platformi uz podvodno napucavanje, skakanje s kilometarskih visina, eksplozivne, ali i one tihe noćne misije. Zapravo sve ono na što smo navikli u jednoj Call of Duty kampanji za jednog igrača.

UPITNA BUDUĆNOST IGARA Nema drame za Call of Duty: Ostaje na PlayStationu i nakon što je Microsoft kupio Activision

Multiplayer će biti, kako je i običaj, otkriven nešto kasnije, a kooperativni mod Special Ops bit će poboljšan s više opcija za nadogradnju operativaca. Activision spominje značajna poboljšanja umjetne inteligencije neprijatelja.

Call of Duty: Modern Warfare II izlazi 28.10. na PlayStationu 5 i 4, Xbox Series X/S, Xbox One te Steamu i Battle.net za osobna računala.

MILIJARDE ZA ACTIVISION Najveći posao ikad u gamingu: Microsoft kupuje izdavače Call of Dutyja za 68,7 mlrd. dolara

Razvoj Warzonea 2 i dalje dobro napreduje, te bi trebao izaći 'ubrzo nakon' MWII, kao potpuno novo iskustvo odvojeno od trenutnog Warzonea. 
 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare