To je to što me zanima!

Ekskluzivno: Pogledajte video za World of Warplanes update

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Video najavom Wargaming je najavio poboljšanja World of Warplanesa. Tu će biti HD verzija igre, novi borbeni elementi, prva noćna mapa te pet novih zrakoplova
Vidi originalni članak

Wargaming će u utorak uoči E3 sajma objaviti veliku nadogradnju za svoju zrakoplovnu multiplayer igru World of Warplanes , a mi vam danas ekskluzivno donosimo sve detalje koje sadrži update 1.4 te E3 najavu kojom će je promovirati.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nadogradnja za igru stiže za europske i ruske igrače, dok će igračima u Sjevernoj Americi ona stići u srijedu.

Igrači će sada moći birati između HD i SD klijenta sa značajnim grafičkim poboljšanjima, iskusiti nove dodatke u igri, ali i krenuti u borbu s Tier VI zrakoplovima , vidjeti novi sustav borbi , dvije nove mape te igrati s dorađenim sučeljem .

Pri pokretanju će igrači moći izabrati HD verziju za snažna računala sa svim grafičkim postavkama na maksimalnoj razini, dok će SD verzija biti rezervirana za pilote koji nemaju toliko snažna računala ili žele uštedjeti prostor na svom disku.

Verzija 1.4 uključuje i pet novih Tier VI zrakoplova:
- sovjetski Bell P-39Q-15 Airacobra
- njemački Supermarine Spitfire V DB 605
- britanski North American Mustang Mk.I
- japanski Kawasaki Ki-88
- američki Grumman XP-50

Iz Wargaminga su najavili kako su njihovi developeri puno pažnje posvetili i algoritmima koji bi trebali borbe u zraku učiniti još atraktivnijima. Matchmaker 2.0 sustav sada će osigurati da je broj letačkih posada sada jednak između timova te da su tipovi i razine zrakoplova na obje strane dobro balansirani. Sada će i igrači imati više šanse da ih se spari s igračima iste razine.

Igra je dobila i dvije nove mape koje će igrače staviti u novo okruženje i vremenske prilike. Winter War je prva noćna mapa u World of Warplanes, a noćno nebo bit će osvijetljeno polarnom svjetlosti i dostupna je za zrakoplove od 1. do 5. razine. Hidden Airbase druga je mapa koja je smještena na Arktik, a u njoj će se piloti boriti oko ledenjaka i tajne vojne baze.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • KV-2 20.06.2014.

    Ja igram World of Tanks, htio sam igrati i World of Warplanes ali kad sam skinuo, neće mi se učitat i onda se sruši, valjda mi je kompjuter preslab, ali znam da je WoWP odlična igra, šteta što je ne mogu igrati, ali jedva čekam da izađe World of Warships.

  • ZdenkoMarić 07.06.2014.

    War Thunder je puno bolja i ima više opcija za letenje arcada i simulacija i grafički puno bolje odrađena također i fizika letenja i pucanje sa topom većeg kalibra ima trzaj ...zato palac GORE za War Thunder....

  • 03.06.2014.

    War thunder je vise simulacija nego arkada kao WoWarplanes. U Wt-u te prošije top od 37mm ostaneš bez krila a vamo mozes jos letit jer imas jos 200 hp-a :P. Sad ko voli nek izvoli, ja sam vise Wt fan

Komentiraj...
Vidi sve komentare