Obavijesti

Tech

Komentari 68

Ekskluzivno: Pogledajte video za World of Warplanes update

Ekskluzivno: Pogledajte video za World of Warplanes update
10

Video najavom Wargaming je najavio poboljšanja World of Warplanesa. Tu će biti HD verzija igre, novi borbeni elementi, prva noćna mapa te pet novih zrakoplova

VIDEO

Wargaming će u utorak uoči E3 sajma objaviti veliku nadogradnju za svoju zrakoplovnu multiplayer igru World of Warplanes , a mi vam danas ekskluzivno donosimo sve detalje koje sadrži update 1.4 te E3 najavu kojom će je promovirati.

Pokretanje videa...

Wargaming VIDEO

Nadogradnja za igru stiže za europske i ruske igrače, dok će igračima u Sjevernoj Americi ona stići u srijedu.

Igrači će sada moći birati između HD i SD klijenta sa značajnim grafičkim poboljšanjima, iskusiti nove dodatke u igri, ali i krenuti u borbu s Tier VI zrakoplovima , vidjeti novi sustav borbi , dvije nove mape te igrati s dorađenim sučeljem .

Pri pokretanju će igrači moći izabrati HD verziju za snažna računala sa svim grafičkim postavkama na maksimalnoj razini, dok će SD verzija biti rezervirana za pilote koji nemaju toliko snažna računala ili žele uštedjeti prostor na svom disku.

Verzija 1.4 uključuje i pet novih Tier VI zrakoplova:
- sovjetski Bell P-39Q-15 Airacobra
- njemački Supermarine Spitfire V DB 605
- britanski North American Mustang Mk.I
- japanski Kawasaki Ki-88
- američki Grumman XP-50

Iz Wargaminga su najavili kako su njihovi developeri puno pažnje posvetili i algoritmima koji bi trebali borbe u zraku učiniti još atraktivnijima. Matchmaker 2.0 sustav sada će osigurati da je broj letačkih posada sada jednak između timova te da su tipovi i razine zrakoplova na obje strane dobro balansirani. Sada će i igrači imati više šanse da ih se spari s igračima iste razine.

Igra je dobila i dvije nove mape koje će igrače staviti u novo okruženje i vremenske prilike. Winter War je prva noćna mapa u World of Warplanes, a noćno nebo bit će osvijetljeno polarnom svjetlosti i dostupna je za zrakoplove od 1. do 5. razine. Hidden Airbase druga je mapa koja je smještena na Arktik, a u njoj će se piloti boriti oko ledenjaka i tajne vojne baze.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?
PRIJETI IM ZABRANA

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?

Plus+ Sa stručnjakom za kibernetičku sigurnost razgovarali smo o pozadini zabrane TikToka, tehnološkim posljedicama ako ih netko kupi i kako bi takav TikTok funkcionirao

Suradnja u AI-ju Hrvatske i Slovenije može donijeti veću konkurentnost poduzeća
AI KONFERENCIJA

Suradnja u AI-ju Hrvatske i Slovenije može donijeti veću konkurentnost poduzeća

Konferenciju su organizirali Infobip, Slovensko-hrvatski poslovni klub SLO CRO i slovensko veleposlanstvo u Zagrebu, s ciljem razmjene znanja i iskustava u primjeni AI-ja u poduzećima kako bi s time uspješnije poslovali.
8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način