To je to što me zanima!

Povratak iz mrtvih za Note 7? Žele ga opet pustiti u prodaju

Samsung navodno planira ovog ljeta u prodaju vratiti Galaxy Note 7, ali s novim i sigurnim baterijama. Reparirane telefone prodavali bi na novim rastućim tržištima
Vidi originalni članak

Cijeli fijasko oko eksplozivnog Galaxy Note 7 telefona Samsungu je nanio gubitak od nekoliko milijardi dolara, ali čini se kako korejska kompanija ipak želi nekako iskoristiti velike količine telefona koji su povukli s tržišta.

Kako prenosi Android Authority, Samsung bi mogao u prodaju pustiti reparirani Note 7 s novim baterijama, a sve bi moglo krenuti već u lipnju. I ovdje se radi o glasinama, ali o prodaji repariranih telefona kao opciji pisao je i Reuters još u siječnju.

Telefon su povukli iz prodaje u rujnu nakon što se zapalio manji broj telefona. Nakon zamjene baterija i nastavka prodaje, priča se nastavila, a sve je rezultiralo potpunim povlačenjem i gašenjem proizvodnje. Rezultati istrage koje su objavili u siječnju pokazali su kako je problem bio u baterijama. 

Korean Economic Daily doznaje kako bi Samsung mogao zamijeniti baterije onima kapaciteta 3000 do 3200 mAh i namijeniti telefon za prodaju u rastućim tržištima poput Indije i Vijetnama. Ovaj bi potez Samsungu mogao nadoknaditi troškove povlačenja, ali i naknade za zbrinjavanje 2,5 milijuna povučenih telefona. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Karadarko_1 26.02.2017.

    Preslaba baterija za takav mobitel.

  • Brac_2 23.02.2017.

    kad bi kod nas došao note7 ja bi ga kupio ali za 1000kn aaaaaaaaaa

  • FARGO 22.02.2017.

    Škart

Komentiraj...
Vidi sve komentare