To je to što me zanima!

Procurile slike koje pokazuju iPad sa senzorom otiska prsta

Apple bi nove tablete mogao predstaviti već 22. listopada, a kako se čini, preuzet će novi senzor otiska prsta kakav je i na iPhoneu 5S. Navodno stiže i brzi A7 čip
Vidi originalni članak

Appleov iPad nove generacije ipak će imati i senzor otiska prsta, kakav se nalazi i na iPhoneu 5S, pokazuju slike koje su procurile iz Kine. Slika koju je objavio CNET i koja se prenosi i na Twitteru prilično je loša, ali izgleda da prikazuje veći iPad, no moguće je da će isti senzor stići i na iPad mini. Iako je moguće da se radi o lažnoj slici, a ne o pravom iPadu, brojne informacije koje su u posljednje vrijeme 'curile' vezano uz Appleove uređaje bile su prilično točne. Kako se čini, Apple će i nove boje prenijeti na iPad, koji bi tako trebao osvanuti u zlatnoj verziji. 

Vrijeme je i za novi iPad: Apple će ga predstaviti 22. listopada?

Idi na 24sata

Komentari 5

  • CptNemo 16.10.2013.

    Bezveze..danas kupovat bilo kakav "pad" je jednako pametno ko i kupit novog Yugića 91'.

  • Miroslav_Radisavljević 15.10.2013.

    Kao to je bila neocekivana novost da ce ipad imati senzor otisaka prstiju , mislim nebi se zacudio i da ono cudo sto je kao iphone ali nemozes zvati s njega isto nece imati senzor otisaka, cak i onaj mali shuffle ce isto imati senzor za otiske prstiju, mislim nikad nebi rekao!

  • Phobos_1 15.10.2013.

    Kako uvijek sve ''procuri''..drugim rijecima su pustili van tako da vide reakcije ljudi na to s obzirom da su se zeznuli sa iphonima,pa ne zele takvu blamazu il tako slabu zaradu u odnosu na prijasnje kad je Jobs bio tu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare