To je to što me zanima!

Radio postaje iz GTA možete slušati i na svom mobitelu

Android aplikacija donosi brojne lažne radijske postaje i glazbu iz prethodnih nastavaka Grand Theft Auto serijala u kojima možete uživati i u svom automobilu
Vidi originalni članak

Novi Grand Theft Auto stiže na proljeće, a čekanje igre mogla bi vam skratiti aplikacija GTA Radio. Radi se o potpuno neslužbenoj i besplatnoj aplikaciji koja je stigla za Android uređaje. 

U njoj možemo izabrati između GTA III, GTA Vice City, GTA Liberty City Stories, GTA Vice City Stories, GTA San Andreas te GTA IV, a potom se prebacivati kroz razne postaje iz tih igara. U aplikaciji su gotovo sve postaje, a autori najavljuju i nove postaje. 

Glazba u GTA serijalu jedan je od zanimljivijih detalja igara s brojnim izmišljenim radijskim postajama koje možemo slušati kroz igru. Uz glazbu posebno rađenu za igru te originalne skladbe (Chemical Brothers, Kanye West, Busta Rhymes i brojne druge) tu su i razgovori voditelja te reklame. 

Aplikaciju smo isprobali i može raditi u pozadini, ali audio kvaliteta i nije vrhunska, no može poslužiti dok se vozite u svom automobilu. Trenutno je dostupna samo za Android i ne zna se kada će stići i na iOS uređaje. 

Kako prenosi The Next Web, nije jasno što je s autorskim pravima u ovoj aplikaciji.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Marachaha 29.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Popolo 28.11.2012.

    najjače su one ruske iz GTA IV, onaj Vladivostok FM .. :D

  • ĐinoKostelec 28.11.2012.

    jedini bolji radio od ovog je radio kjv;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare