To je to što me zanima!

Raj za igrače: Obiđite lokacije najslavnijih igara za 50.000 kn

U epskoj avanturi pravi igrači uživat će u putovanju oko svijeta i upoznavanjem s prekrasnim lokacijama iz video igara. Paket za gamere u prodaju kreće za Božić
Vidi originalni članak

Četverotjedna avantura ostavit će prave igrače bez daha. Hodočašće započinje posjetom Edinburgu i domu Rockstar Northa koji su svijet zaludili Grand Theft Autom i Maxom Payneom. Zatim se kreće u susjedstvo u londonski Loading Bar koji goste ugođajem transportira u japanske kafiće za gejmere. A tek onda kreće prava avantura, piše Daily Mail.

Koracima Lare Croft igrači će proskakati Phuketom u Tajlandu i zaljevom Phang Nga na prekrasnim otocima Ko Tapu. S Tajlanda hodočasnici će krenuti prema Seulu u Južnoj Koreji gdje će posjetiti e-Sports Stadium u kojem su profesionalno igranje igrica podigli na skoro pa nezamislivu razinu. 

Igrajući arkadne igre oprostit će se s Japanom i krenuti put Los Angelesa gdje će po uzoru na Grand Theft Auto Los Santos žariti i paliti gradom, ali i posjetiti sve znamenitosti koje su inspirirale tvorce L.A. Noirea i GTA.

- Ovaj ambiciozni izlet provest će igrače kroz bogatu povijest i kulturu video igara - kazala je Ailsa McKnight iz Game Retail Ltd. 

Igračima ovim epskim putovanjem žele pokazati mjesto rođenja mnogih video igara, ali im pokazati kako i u kojem smjeru će evoluirati. Nakon putovanja po SAD-u i posjeta New Yorku, Bostonu, Teksasu, Miamiju, Kubi, igrači će se vratiti u Škotsku. Cijena ovog putovanja oko svijeta je oko 50.000 kuna.

- Razumijemo igrače i želimo im ponuditi nešto više od uobičajenog odmora na plaži. Mislimo da će ovo biti jedan od poželjnijih božićnih poklona - kazala je Ailsa iz Gamea.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Davorinko 26.11.2013.

    Ja bi otišao da imam novaca i da imam obitel svi bi zajedno otišli

  • oree77 16.11.2013.

    ja bi na lokacije u fifi, obisao sve poznate stadione :P

  • strmi007 10.11.2013.

    Cool

Komentiraj...
Vidi sve komentare