Obavijesti

Tech

Komentari 14

Raj za igrače: Obiđite lokacije najslavnijih igara za 50.000 kn

Raj za igrače: Obiđite lokacije najslavnijih igara za 50.000 kn
3

U epskoj avanturi pravi igrači uživat će u putovanju oko svijeta i upoznavanjem s prekrasnim lokacijama iz video igara. Paket za gamere u prodaju kreće za Božić

VIDEO

Četverotjedna avantura ostavit će prave igrače bez daha. Hodočašće započinje posjetom Edinburgu i domu Rockstar Northa koji su svijet zaludili Grand Theft Autom i Maxom Payneom. Zatim se kreće u susjedstvo u londonski Loading Bar koji goste ugođajem transportira u japanske kafiće za gejmere. A tek onda kreće prava avantura, piše Daily Mail.

Koracima Lare Croft igrači će proskakati Phuketom u Tajlandu i zaljevom Phang Nga na prekrasnim otocima Ko Tapu. S Tajlanda hodočasnici će krenuti prema Seulu u Južnoj Koreji gdje će posjetiti e-Sports Stadium u kojem su profesionalno igranje igrica podigli na skoro pa nezamislivu razinu. 

Igrajući arkadne igre oprostit će se s Japanom i krenuti put Los Angelesa gdje će po uzoru na Grand Theft Auto Los Santos žariti i paliti gradom, ali i posjetiti sve znamenitosti koje su inspirirale tvorce L.A. Noirea i GTA.

- Ovaj ambiciozni izlet provest će igrače kroz bogatu povijest i kulturu video igara - kazala je Ailsa McKnight iz Game Retail Ltd. 

Igračima ovim epskim putovanjem žele pokazati mjesto rođenja mnogih video igara, ali im pokazati kako i u kojem smjeru će evoluirati. Nakon putovanja po SAD-u i posjeta New Yorku, Bostonu, Teksasu, Miamiju, Kubi, igrači će se vratiti u Škotsku. Cijena ovog putovanja oko svijeta je oko 50.000 kuna.

- Razumijemo igrače i želimo im ponuditi nešto više od uobičajenog odmora na plaži. Mislimo da će ovo biti jedan od poželjnijih božićnih poklona - kazala je Ailsa iz Gamea.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić
Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...