To je to što me zanima!

Rasprava o tome kako možemo unaprijediti vaš portal 24sata

Ništa nije savršeno. Pa tako se i portal 24sata stalno nadograđuje. U tome nam puno pomažu naši čitatelji. U komentarima ovog teksta možete pitati što vas zanima
Vidi originalni članak

Nakon redizajna odlučili smo puno više komunicirati sa publikom na portalu jer bez publike ni nema portala 24sata. Odgovarat ćemo na vaša pitanja i pokušati riješiti vaše probleme. Naravno, i svaka pohvala je dobrodošla tako da se nemojte ustručavati. 

Molim vas da se sudržite od teških riječi jer mi smo ovdje da vam pomognemo, naravno, koliko god je to u našoj mogućnosti.

Pucajte! 

Vaš 24sata

Pročitaj i ovo: 

Vruće aplikacije stigle i na Google i App store

Idi na 24sata

Komentari 168

  • rođo101 17.08.2016.

    kad će ona dva "domoljuba" rašte i klauški u penziju?

  • Syllabus 14.08.2016.

    Ljude koji imaju više profila(2 se ajde mogu tolerirati,ali ono tipa 5-6 i više je stvarno suludo),takve treba brisati,a takvih je mnogo.

  • Dečec_s_brega5 09.08.2016.

    Kolko sam ja skužio od adminovih odgovora na komentare nesmiješ ništa napisati šta možda nekome smeta i ne paše. Al Vi ADMINE MORATE razumijet da najmanje 50% čitatelja (uključujuči i mene) dolaze samo zbog komentara. I ako vi počnete brisat komentare zato kaj nekome smetaju ili su uvrijedili nečije osječaje Vi automatski tijerate svojih 50% čitatelja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare