Obavijesti

Tech

Komentari 122

Vruće! Nove aplikacije 24sata stigle na Google i App Store

Vruće! Nove aplikacije 24sata stigle na Google i App Store
6

Nakon nekoliko mjeseci "borbe" sa starim verzijama aplikacije i podužeg iščekivanja vam donosimo nove aplikacije za iOS i Android uređaje. Instalirajte novu aplikaciju 24sata i to odmah!

VIDEO

Dragi čitatelji, besplatno preuzmite novu i poboljšanu aplikaciju 24sata. U ovoj verziji smo ispravili većinu nedostataka starijih verzija za koje više nećemo raditi podršku.

Izdavanje novih verzija aplikacija bila je nužnost nakon kompletnog redizajna portala početkom godine jer usklađivanje stare i nove tehnologije više nije imalo smisla te smo morali napraviti veći zahvat i na aplikacijama.  

Posebno zahvaljujemo svim korisnicima koji su nam u ovom prijelaznom razdoblju dojavljivali nedostatke i "bugove" koje smo većinu, nadamo se, uspješno riješili. Nadamo se da ćete nam i dalje slati konstruktivan feedback u komentarima ovog članka ili na email adresu mobile@styria.hr. 

  • Nestali su tako problemi s neprikazivanjem fotografija i videa u tijelu članka
  • Poboljšan je live tekst prijenos utakmica  
  • Riješeni su svi problemi s logiranjem, profilima i komentiranjem
  • Napravljen je automatski update na novu verziju kako bi svi imali najnoviju verziju aplikacije 

Aplikaciju možete preuzeti na App Storeu za Apple uređaje ili Google Play Storeu za Android uređaje. 

Kako posao naših developera nikad nije gotov evo i nekoliko obavijesti o tome čega nema na novim aplikacijama: 

  • Povećanje fonta, "odnosno odabir veličine slova". Razlog tome je što smo na svim uređajima u novoj verziji povećali veličinu slova u tekstovima pa bi i na manjim uređajima font trebao biti dovoljno velik za čitanje
  • Ne postoji 'portrait view' na Android tablet uređajima - ova funkcionalnost nije bila najsretnije izvedena na staroj aplikaciji i zato smo se odlučili isključivo na landscape view na tablet uređajima za ležernije listanje. 

U nadolazećim verzijama ovih aplikacija možete očekivati i potpunu funkcionalnost komentiranja te personalizirane notifikacije te zato vas molimo da uključite automatski update aplikacija. 

Uz osvježen dizajn, svakako preporučujemo da isprobate dvije vrste prikaza naslovnice (listanje/flipanje i scroll) te flipanje na tablet uređajima. 

Svaki dan pročitajte najnovije vijesti, komentirajte ili se zabavite uz Nik Titanika ili horoskop. Pročitajte i što vam donose zvijezde te nam pošaljite vijest, fotografiju, video putem aplikacije ili nam se javi na Viber ili What's Up. 

Srdačan pozdrav, 

Vaš 24sata tim

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 122
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje
Ana i Matija žive pedesete: Otvorili su i svoj vintage kafić
ROCKABILY ŽIVOT

Ana i Matija žive pedesete: Otvorili su i svoj vintage kafić

Bračni par je staru krojačku radionicu u centru Vinkovaca pretvorio u klub koji nalikuje na holivudski filmski set. Obožavaju sakupljati stare stvari, restaurirati ih....