To je to što me zanima!

Rekordna navala na iPhone 6: Prodali ih 4 milijuna u 24 sata

Novi telefoni postali su dostupni za naručivanje u petak, no problem je bio što zbog navale nisu bile dostupne stranice Applea. Prodali su 4 milijuna telefona u danu
Vidi originalni članak

Već u petak je bilo jasno da je navala na Appleove  nove telefone ogromna. Čim su postali dostupni za narudžbu, mnogi su imali problema s pristupom stranicama, a ubrzo se pojavila i poruka da će se veći iPhone 6 Plus čekati i mjesec dana. 

Apple je u ponedjeljak objavio kako su zabilježili rekordan broj narudžbi u prvom danu. Čak četiri milijuna ljudi naručilo je iPhone 6 i 6 Plus, a zbog tolike potražnje velik broj kupaca će čekati telefon tjednima. 

Dio zalihe naći će se 19. rujna u trgovinama u SAD-u, Australiji, Kanadi, Francuskoj, Njemačkoj, Hong Kongu, Japanu, Portoriku, Singapuru i Velikoj Britaniji. 

Novu generaciju iPhonea predstavili su prošlog utorka, a iPhone 6 će dolaziti s ekranima od 4,7 i 5,5 inča.

Idi na 24sata

Komentari 91

  • baky126 21.09.2014.

    cak moj mobitel ima vecu gustocu piksela na ekranu. iphone 6+ ima 401 moj ima 480 to je samo ekran, a da ne govorim ostalo a košta troduplo manje hahahahaha

  • misko2k 16.09.2014.

    Samsung, Apple, Facebook sve je to samo statistika samo da se umjetno dionice malo podignu, nema ništa bolje nego novi produkt bez obzira koliko dobar ili šugav bio izbaciti i odmah javit kako se milionski prodao taj produkt. Tako "prljavo" igraju svi veliki (čitaj oni koji imaju para) igrači i zaluđuju mali narod da misle kako je to super stvar i kako svatko mora imati taj produkt!

  • qwerty123 16.09.2014.

    Svijet se dijeli na one koji konzumiraju jabuke i one koji konzumiraju banane.

Komentiraj...
Vidi sve komentare