To je to što me zanima!

Rimac o teškim trenucima: 'Jako su me zlostavljali u djetinjstvu, ali nisam govorio o tome'

Sjećam se da sam došao u Njemačku i odjednom su posvuda bili svi ti automobili. Bio sam poput spužve, upijao sam sve što sam mogao saznati o tim automobilima, prisjetio se Rimac
Vidi originalni članak

Mate Rimac zvijezda je novog dokumentarnog filma "The Unstoppables" američke TV kuće CNBC koji donosi priču o tri nezaustavljiva svjetska poduzetnika s različitih strana svijeta.

Tim je povodom proizvodni pogon Rimac Automobili u Svetoj nedjelji posjetila CNN-ova novinarka i voditeljica BBC-jeve utrke Formule E, Nicki Shields, a njezin razgovor s Rimcem možete pogledati ovdje.

Mate je novinarku provozao u svojoj Neveri, a među ostalim su razgovarali i o njegovu djetinjstvu.

- Sjećam se da sam došao u Njemačku i odjednom su posvuda bili svi ti automobili. Bio sam poput spužve, upijao sam sve što sam mogao saznati o tim automobilima - prisjetio se, pa je progovorio i o teškim trenucima tijekom školovanja.

GRADI SE PUNOM PAROM Rimac odgovorio na optužbe Peović: 'U redu je preispitivati, ali nije ok da se kleveće i laže'

- Jako su me zlostavljali, ali nisam nikome govorio o tome jer sam mislio da će biti još gore - ispričao je Rimac.

- Nisam bio odličan učenik, ali mom profesoru se sviđalo to što radim, pogotovo u tim predmetima gdje smo stvarno nešto izrađivali. Dao mi je samopouzdanje i pružio mnogo iskustva. Mislim da bez njega kompanija danas ne bi postojala - dodao je, a novinarka se zatim sastala i s profesorom Ivanom Vlainićem, koji je na njega imao veliki utjecaj.

- Na početku nije imao mnogo samopouzdanja, no bio je veoma inovativan. Rekao sam mu - nisi dovoljno dobar, najbolji si - prisjetio se Vlainić.

Uz Matu, u dokumentarcu "The Unstoppables" gostuju još korejski poduzetnik i osnivač biofarmaceutske kompanije Celltrion Group Seo Jung-jin, te Carla Walker-Miller koja je osnivačica energetske kompanije Walker-Miller Energy Services.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • 19.12.2021.

    Eto i njega, ajmo se tužakat, sigurno svečenici u crkvi oni su uvijek krivi za sve.

  • 16.12.2021.

    ,,jadan zlostavljen deckic,,samo je durao i sutio i cekao tatu da ga dovede u Hrvatsku

  • 15.12.2021.

    Bravo Rimac, hajteri na aparatima, ovo je covjek vizionar. Tko ga kritizira neka osnuje firmu napravi automobil i neka konkurura Rimcu i sve 5.

Komentiraj...
Vidi sve komentare