To je to što me zanima!

Rimac traži 11 radnika, a u dva dana dobio više od 500 molbi

Tvrtka Rimac automobili planira povećati broj radnika sa 25 na 50, a iako imaju dosta prijava, neće naći radnike za sva mjesta. Uslijedit će i novi natječaji
Vidi originalni članak

Tvrtka Rimac automobili objavila je ovih dana oglase za 11 radnih mjesta, a u samo dva dana primili su više od 500 molbi, rekao je Mate Rimac za Večernji list. 

Nakon što je u njegovu kompaniju odlučio uložiti kolumbijski bogataš Frank Kanayet Yepes, Rimac je sada bio i u Hong Kongu gdje je našao još jednog ulagača, holding Sinocop Resources. 

Rimac je rekao kako je u posljednje vrijeme imao više ponuda za ulazak u vlasničku strukturu ili preuzimanje cijele tvrtke, ali da imaju dovoljno kapitala te da ne razmišljaju o novim investitorima, a osobito ne o prodaji. Prioritet su im zapošljavanje novih ljudi i širenje proizvodnje. Planiraju povećati broj radnika sa 25 na 50, a iako imaju puno prijava, za neka mjesta neće naći radnike pa će uslijediti još jedan natječaj. 

Više pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • stari mudrac 31.03.2014.

    kupiš auto, daš milju eura i sused ti ga spići peglicom. nazoveš rimca i želiš kupiti blatobran, a on nema. pa nije to serijska proizvodnja. i kako dalje?

  • mindless_automata 30.03.2014.

    Cudno je da ih se nije prijavilo 5000......

  • user_320725 30.03.2014.

    Treba ga sasjeć u korjenu. Pa ko je on da uspije kraj naših zakona. Oduzmite mu putovnicu, protjerajte ga, osudite za nešto, stavite na tjeralici. Mora nekako nestati

Komentiraj...
Vidi sve komentare