To je to što me zanima!

Sada i vi uz Gear VR možete isprobati virtualnu stvarnost

Pomoću uređaja Gear VR korisnici imaju priliku doživjeti nevjerojatno iskustvo, igrati igre u virtualnoj stvarnosti te proputovati svijet uz pomoć fotografija i videa
Vidi originalni članak

Samsung i Oculus nedavno su predstavili najnoviji model uređaja Gear VR s nizom novih mogućnosti za mobilno iskustvo virtualne stvarnosti, a odsad ga možete i vi isprobati u Vipovim centrima u Hrvatskoj.

Gear VR je kompatibilan s dodatnim modelima pametnih telefona, uključujući Galaxy S6 Edge+, S6 i S6 Edge, uz pomoć čijih AMOLED zaslona pruža kristalno jasnu boju, oštru sliku i izvedbu potrebnu za nevjerojatno iskustvo virtualne stvarnosti. 

Suradnja Samsunga i Oculusa rezultirala je stvaranjem novog, redefiniranog Gear VR uređaja s velikim brojem novih mogućnosti.

Samsung

Pomoću uređaja Gear VR korisnici imaju priliku doživjeti nevjerojatno iskustvo, igrati igre u virtualnoj stvarnosti s prijateljima, dijeliti videozapise s kutom gledanja od 360 stupnjeva te proputovati cijeli svijet uz pomoć fotografija i videozapisa, što je tek mali dio onoga što je moguće s mobilnom virtualnom stvarnosti.

Samsung Gear VR je u odnosu na prethodnika lakši 22 posto te ima ugrađenu pjenastu podlogu što čini njegovo nošenje još udobnijim. Dodatno, Gear VR ima i poboljšan upravljački sklop pa će korisnici njime lakše upravljati dok uživaju u velikom izboru filmova, igara i drugog multimedijskog sadržaja s „vidokrugom“ od 360 stupnjeva. Kao „mozak“ uređaja i uređaj za prikaz slike, zadužen je sam pametni telefon, koji se priključuje na prednju stranu Samsung Gear VR, a korisnik njime upravlja sučeljem s desne strane okulara.

Cijena uređaja Gear VR je 799 kuna i dostupan je u Vip ponudi te se može isprobati u pojedinim Vip centrima u Zagrebu (Gajeva, Avenue Mall, Arena Centar), Osijeku (Portanova), Sisku (Rimska 6), Zadru (Obala kneza Branimira 6b), Varaždinu (Korzo) i Splitu (City Center One).

Idi na 24sata

Komentari 9

  • AnonymAnus 24.12.2015.

    Uz google cardboard koji vam kosta par dolara dobijete potpuno istu stvar, ovo je jednostavno neisplativo

  • keky911 23.12.2015.

    Pa taj uređaj i nije uređaj, to su samo naočale a najveću funkciju ima mob, ali to je tak jer nije za pc

  • AC.MILAN 23.12.2015.

    mislio sam kupiti sada za praznike jer mi izgleda jako zabavno i ne dođe puno novca, ali sam odustao iz 1 razloga. nakon što sam pogledao video koji je predstavljao mislim tvorac ili slična osoba, mobitel mu se nakon 15-20 minuta jako jako pregrijao i igre su mu zastajkivale jer očito je to preveliki napor za mobitel. :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare